Városlista
2017. január 23, hétfő - Zelma

Hírek

2012. Február 06. 09:41, hétfő | Helyi

Bolyai matematikai verseny nyertesei

Bolyai matematikai verseny nyertesei

Ismételten meghirdette a Kertvárosi ÁMK Bolyai János Általános Iskola a matematikaversenyt, melynek a díjátadására február harmadikán került sor.

Idén 732 tanuló nevezett a versenyre Tatabánya és környékéről, a harmadik évfolyamtól a nyolcadikig. A döntőbe már 206-an merették meg a tudásukat. A díjátadó ünnepséget kis műsorral is színesítették a vendégül látó diákok. Az eseményen részt vett még, Schmidt Csaba polgármester Bereznai Csaba alpolgármester, akik a Bolyai Iskola igazgatóhelyettesével, Petroviczné Gál Ibolyával együtt adták át a díjakat illetve a helyezésért járó jutalmakat.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2017. Január 23. 10:38, hétfő | Helyi

Sikeres Nők és Apák városunkban

A program Tatabányán az Új Nemzedék Közösségi Térben került megrendezésre, nem titkolt szándékként, hogy a fiatalok elé köztünk élő, valós példákat állítsunk a pozitív családkép erősítése végett.

2017. Január 23. 10:30, hétfő | Helyi

Gyásznap - Elhalasztják Tatabányán a magyar kultúra napi ünnepséget

Egész Magyarországot mélyen megrendítette a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjainak és tanárainak tragikus veronai buszbalesete.

2017. Január 23. 10:27, hétfő | Helyi

Seprűnyéllel rongált az őrjöngő környei férfi

A Tatabányai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 28 éves környei lakos ellen.

2017. Január 22. 00:00, vasárnap | Helyi

A hólánc használatról

Nem mindegy, hogy mikor és hogyan használjuk a hóláncot. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság jó tanácsai: