Városlista
2018. november 19, hétfő - Erzsébet

Hírek

2014. Szeptember 29. 09:38, hétfő | Helyi sport

Döntős tatabányai helyezés a párbajtőrözőknél Zrenjaninban

Döntős tatabányai helyezés a párbajtőrözőknél Zrenjaninban

Remek helytállás a kadetok között

Hétvégén kezdték meg kadet párbajtőrözőink a nemzetközi szereplést, európai körversenyen, Szerbiában. A 20 fős magyar küldöttség tagja volt Gnám Tamara, a TSC fiatal vívója. A csoportmérkőzéseket követően, biztosan menetelt a táblán, ahol a négy közé jutásért a későbbi győztes olasz Bozza Alexandától kapott ki, így a döntőben a 8.helyen végzett. A körverseny ezüstérmese a diósgyőri Nagy Kinga,bronzérmese Szőke Sára Vasas lett, Molnár Petra OMS-Tata a 36. helyen zárta a versenyt.
Végeredmény: 1. Bozza (olasz), 2. Nagy Kinga (egyesületi edző: Godó Gábor, válogatott edző: Plásztán Attila), 3. Szőke Sára (egyesületi edző: Halla Péter, válogatott edző: Plásztán Attila) és Isola (olasz), …8. Gnám Tamara (egyesületi edző: Partali Csaba, válogatott edző: Plásztán Attila) 9. Ladányi Nelli, …12. Fekete Laura, 13. Egerszegi Alexandra, …17. Szabó Viktória, …20. Trencsényi Sára, …23. Petri Renáta, …27. Kazár Dóra, …29. Gilányi Dóra, …34. Kardos Edina, …36. Molnár Petra OMS-Tata, …42. Vértesi Lili, …44. Csoknyai Lilla, …52. Csepregi Csepke, …69. Fehértói-Nagy Lili, …74. Tartóczki Vera, …83. Rékassy Panka, …100. Kovács Éva OMS-Tata,.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 18. 19:01, vasárnap | Bulvár

Tüskés rája csípésébe halhatott bele egy ausztrál férfi

Tüskés rája csípésébe halhatott bele egy ausztrál férfi Tasmánia partjainál - számolt be róla a BBC hírportálja.

2018. November 18. 18:02, vasárnap | Külföld

Értékes festményt találtak elásva Romániában, vélhetően a rotterdami műcsarnokból ellopott Picasso-képet

Holland állampolgárok rendkívüli értékes festményt találtak a romániai Tulcea megyében elásva - közölte vasárnap a News.ro hírügynökség.

2018. November 18. 17:21, vasárnap | Életmód

A gyermekvállalásnál fontos az anyagi biztonság, de ennél lényegesebb a lelki, érzelmi háttér

A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (Kincs) friss felmérése szerint a gyermekvállalásnál fontos ugyan az anyagi biztonság, de ennél sokkal lényegesebb a lelki-érzelmi háttér,

2018. November 18. 16:51, vasárnap | Belföld

Elfogtak egy szerb férfit Győrben, aki fegyverrel vitt el árukat egy benzinkútról

Elfogtak a rendőrök egy szerb férfit, aki fegyverrel vitt el árukat egy győri benzinkútról és megpróbálta megállítani az arra haladó autókat