Városlista
ma: 4 °C holnap: 3 °C
2015. november 26, csütörtök - Virág

Hírek

2011. Augusztus 31. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Friss hírek Dzsudzsák Balázsról

Friss hírek Dzsudzsák Balázsról

Dzsudzsák Balázst megoperálták, és különleges technikával rögzítették a törött vállát - derült ki az RTL Klub Reggelijének beszélgetéséből.

A kiváló focista szombaton csapatával játszott, amikor egy szerencsétlen ütközés következtében kulcscsonttörést szenvedett. A sportolót magánrepülő hozta Budapestre, ahol megoperálták.

A sportoló a műtéten túl van, és állapota jó. Knézy Jenő sportriporter a Reggeliben azt mondta, a kerékpárosok között már látott ilyen sérülésre példát, a focisták között azonban nagyon ritkán fordul elő. Balázs szerinte néhány héten belül akár teljesen felépülhet. A labdarúgó vállát platinalemezekkel rögzítették, hogy egy esetleges következő ütközéskor a csontok ne mozdulhassanak el, mert ilyenkor már sokkal könnyebben törik a váll, mint korábban.

Címkék: Dzsudzsák Balázs

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2015. November 26. 07:38, csütörtök | Bulvár

Karitatív kezdeményezéshez csatlakoztak a Shrek a musical szereplői

A Shrek musical sztárjai, Csonka András, Várhegyi Lucas Palmira és Serbán Attila érkezetek Egerszalókra, nem fellépni vagy pihenni, a cél karitatív tevékenység részeként a helyi turisztikai értékek népszerűsítése volt.

2015. November 24. 07:13, kedd | Bulvár

Borzasztó látvány – férfiak számára felbecsülhetetlen kár - FOTÓ

Sörösrekeszek és üvegek, egy teherautó leborult rakománya az úton az M0-s és az M51-es autóút csomópontjában lévő körforgalomban november 23-án.

2015. November 24. 06:00, kedd | Bulvár

Kefir: Lehet, hogy megnősül?

Az egykori V-Tech együttes énekese Kefir, és Mariann már másfél éve, alkotnak egy párt. Kefir korábbi sikertelen kapcsolatai után, most úgy érzi, Mariannban megtalálta azt a nőt, aki talán életre szóló társa is lehetne.

2015. November 23. 16:50, hétfő | Bulvár

Bebe: Készen állunk a szülő szerepre

A Back II Black egyik frontembere Bebe, igazi lovag hírében áll. Bár Katát már 3 éve, hogy feleségül vette, a mai napig is azt mondja, hogy élete egyik legmeghatóbb pillanata volt az esküvője.