Városlista
2017. november 22, szerda - Cecília

Hírek

2014. Szeptember 01. 00:00, hétfő | Helyi sport

Itthon az Olimpiai Bajnok!

Itthon az Olimpiai Bajnok!

Szombat este Esztergályos Patrikkal

Családtagok, barátok, sportoló társak várták izgatottan, hogy végre, 3 hét után átölelhessék, gratulálhassanak Patriknak és mesterének Partali Csabának. Mindketten fáradtan, lefogyva (hiába, nem mindenkinek „jön be” a kínai-európai étel), de nagyon boldogan érkeztek Bánhidára, az ünneplésre, amely első volt a sok közül.
A megható pillanatok, az arany- ( közel 45 dkg!) és ezüstérem megcsodálása után a Mester és Tanítványa elmondta, a döcögős csoportkör után, a nyolcaddöntért olasz Abate és a dopping vizsgálat volt a két legnehezebb feladat az ifjúsági olimpia párbajtőr termében … A következő számok önmagukért beszélnek:
Negyeddöntő: Esztergályos-Unterhauser (német) 15:10.
Elődöntő: Esztergályos-Limarev (orosz) 15:5.
Döntő: Esztergályos-Islas Flygare (svéd) 15:8.
Végeredmény: 1. Esztergályos Patrik (Mester: Partali Csaba), 2. Islas Flygare (svéd) 3. Limarev (orosz)

„A döntőért vívtam, 14:4-re vezettem, átnéztem a szemben lévő pástra, ahol az amerikai riválisom Joo vívott a svéd fiúval. Amikor láttam, hogy Flygare vezet több tussal, kicsit megnyugodtam. A döntőben, az első harmad után, éreztem, hogy meglesz-meglehet az arany.
Két álmom közül az egyik már valóra vált, a másikra még 6 évet várni kell. Nagyon boldog vagyok és köszönöm mindenkinek a szurkolást, a gratulációt, segítséget és a sok szeretetet amit kaptam!”

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2017. November 22. 15:39, szerda | Belföld

Meghalt a férfi, akire targonca dőlt Zalaszentbalázson

A kórházban belehalt sérüléseibe az a férfi, akire szerda délben, egy zalaszentbalázsi telepen rádőlt a targonca - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

2017. November 22. 15:00, szerda | Bulvár

Antal Nimród: A Viszkis nem ítélkezik senki felett

A Viszkis egyetlen oldal mellett sem tűzi ki a zászlót, nem ítélkezik sem Ambrus Attila, sem a rendszerváltás utáni Magyarország viszonyai felett

2017. November 22. 13:40, szerda | Életmód

Ötvennél is több szívátültetést végeznek évente Magyarországon

Ötvennél is több szívátültetést végeznek évente Magyarországon - közölte a Semmelweis Egyetem klinikai rektorhelyettese az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

2017. November 22. 13:02, szerda | Belföld

Vádat emeltek egy uniós támogatással kapcsolatos szegedi csalás ügyében

Vádat emeltek a Szegedi Vadaspark területén, de az intézménytől függetlenül uniós támogatással épült játszótérrel kapcsolatos 2013-as csalási ügyben - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t