Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Szeptember 27. 14:11, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Potter kis barátnője nem bírja végignézni saját csókjait

Potter kis barátnője nem bírja végignézni saját csókjait

Elégedetlen!

Emma Watson nem hajlandó megnézni saját romantikus jeleneteit új filmjéből, a The Perks Of Being A Wallflower című moziból, mivel túlságosan is kényelmetlenek a számára.

A sztár képtelen a vászonra nézni, amikor például karaktere épp szenvedélyes csókot vált a másik főhőst alakító Logan Lermannal. De gondja van azzal a résszel is, melyet a legendás Rocky Horror Picture Show-ra emlékezve játszottak el.

Utóbbi jelenetnél Watson szinte felismerhetetlen a fűzőnek és a hangsúlyos rúzsnak köszönhetően. Elmondása szerint szerepe fényévnyi távolságra van attól, amit a Harry Potter szorgos kis Hermione-jaként megszokhattunk tőle.

"Elég vicces a helyzet, mivel amikor visszanézem a filmet, van néhány pillanat, amit nem tudok megnézni. Ilyen a Rocky Horror táncos jelenete, meg a csókolózós is. Azt kell mondjam, hogy ez a film rendesen kilökött a komfortzónámból. Mondtam is a rendező Stephen Chboskynak, hogy az imént még Hermione Grangert játszottam, most meg azt várja tőlem, hogy táncoljak, meg egy fűzőben billegjek, és ez kissé nagy váltás, úgyhogy nem könnyű nekem" - panaszkodott Emma a BBC Radió 1 műsorában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.