Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Augusztus 04. 10:52, csütörtök | Helyi sport
Forrás: carbonexkc.com

Remekeltek a fiatal kapusok

Remekeltek a fiatal kapusok

32 – 23 – ra győzött a Tomas Urbant és Michal Holdost is a soraiban tudó Michalovce együttese ellen a Tatabánya Carbonex KC.

A szerda délutáni edzőmérkőzésen Bartucz – Harsányi, Diaz, Dénes, Szabó, Kocsis, Kanyó Ádám összeállításban kezdett a Carbonex. Az első lövéseket Bartucz László védte, míg a másik oldalon Kanyó Ádám, Ivo Diaz, Kocsis Csaba és Harsányi Gergely is betalált. Az első negyedórában vezetett a Carbonex, majd fordítani tudtak a vendégek. A Michalovce előnye azonban percek alatt elolvadt. Harminc perc játék után 13 – 11 – re álltak a csapatok.
A második játékrészt Bartucz – Iváncsik, Bodó, Kun, Harsányi, Pordán, Pásztor összeállításban kezdtek a hazaiak. Szinte percről percre nőtt a hazaiak előnye. A tatabányai kapuban a két fiatal, Bartucz és Melhardt remekeltek, Kun Attila 5, Harsányi Gergely 7 találatig jutott. A végeredmény: Tatabánya Carbonex KC – Winland Michalovce 32 – 23.
A tatabányai gólszerzők: Bodó Richárd 2, Kun Attila 5, Harsányi Gergely 7 (4), Ivo Diaz 2, Kocsis Csaba 1, Kanyó Ádám 3, Dénes János 1, Pordán Bálint 4, Lele Ákos 4 (3), Iváncsik Ádám 3.


Debre Viktor: - Jó meccs volt. Nehezen lendültünk játékba, kicsit darabosak voltunk, de utána beindult a gépezet. Érdekes módon éppen akkor, amikor azok a játékosok játszottak, akik nem szoktak ennyi időt eltölteni a pályán. Jó dolog, hogy látjuk: akik a padról jönnek ők is hozzá tudnak tenni. Próbálgatunk sok mindent. Még arra várok, hogy ha Rédei Pisti beszáll, akkor tudunk mást is gyakorolni. Idő kell. Van még négy hetünk a bajnokság kezdetéig, szépen építgetjük a dolgot.


- Szente Gábor ma egy percet sem védett.
- Szente Gábor sokat dolgozott az előző szezonban, és szerintem az előttünk állóban is sokat fog. Van két fiatal kapusunk, akiknek lehetőséget akartam adni. Melhardt Marci az előző mérkőzésen nem játszott, ezért akartam neki is lehetőséget adni. Nem csalódtam egyikükben sem.
- Pénteken újabb edzőmeccs, a Balatonfüred ellen.
- Játsszuk a meccseket sorban. Még nem az eredmény a fontos, hanem azok a dolgok, amiket egy – egy mérkőzésen látunk. Látjuk az erényeinket, a hibáinkat. Egyelőre úgy látom a hibákból több van, de ezeket látjuk és tudjuk javítgatni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 26. 10:14, péntek | Helyi sport

Pánovics Lajos is ott volt Joachim Deckarm köszöntésén

Pánovics Lajos, a Tatabánya korábbi játékosa is ott volt az 1970-es években a világ legjobb férfi kézilabdázójának tartott német Joachim Deckarm hetvenedik születésnapja alkalmából rendezett csütörtöki gálamérkőzésen

2024. Január 22. 09:09, hétfő | Helyi sport

Férfi kézilabda Eb - Rodríguez: bizonyítottuk, hogy csapat vagyunk

José María Rodríguez Vaquero szövetségi kapitány úgy fogalmazott:a magyar férfi kézilabda-válogatott játékosai a Horvátország elleni győztes Európa-bajnoki mérkőzésen bizonyították, hogy csapatot és egy családot alkotnak

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.