Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. November 28. 14:13, hétfő | Helyi

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Az elmúlt napok rendőrségi hírei

Olaj folyt az útra, de nem lett belőle baleset (Tatabánya)

Ismét a közútra folyatott olajszennyeződés miatt nyomoz a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. A szerencsének köszönhető, hogy ezúttal nem történt baleset egy gépjárművezető gondatlansága miatt.

Október 25-én a késő délutáni órákban fedezték fel az olajfoltot Tatabányán a Búzavirág úti kereszteződéstől Kertváros irányába. Elsőként egy közel 8 méter hosszúságú olajszennyeződéstől kellett megtisztítani az utat, majd tovább haladva a rendőrök újabb szennyeződést fedeztek fel. A második és harmadik olajfolt 5 és fél méter hosszan, a negyedik közel 14 méter, az ötödik pedig újabb 6 és fél méter hosszan terült el az úton. Ezt követően még további 4, nagy kiterjedésű olajfoltot kellett semlegesíteni a Szőlődomb utcában.

A Rendőrség közlekedésbiztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen és egyben a lakosság segítségét kéri az olajat elfolyató gépjárművezető azonosításában. Az 517-777–es telefonszám 21-48-as mellékén Maros Attila r. ftzls., balesetvizsgáló várja azok jelentkezését, akik érdemleges információval rendelkeznek a gépkocsiról, annak vezetőjéről.

Tetten érték a kábellopókat (Oroszlány)

A tolvajok egyike még gyermekkorú, így ő még nem büntethető. Elfogását követően az Oroszlányi Rendőrkapitányság a család belátására bízta, hogyan térítik jó útra a megtévedt 13 éves fiút.

25 éves társával szemben büntetőeljárás indult, miután vasárnap délután Oroszlányban, a Mindszenti utcai garázssoron gyermekkorú társával a garázsokról eltulajdonított 6 méter vezetéket, további 10 métert pedig lebontott, de elvinni már nem tudott, a járőrök ugyanis tetten érték.

A férfit az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya