Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Október 09. 09:46, péntek | Helyi

Robiék fesztiválja megtöltötte Tatabánya főterét!

Robiék fesztiválja megtöltötte Tatabánya főterét!

Tatabánya eddig soha nem látott sörfesztiválnak adott otthont október első hétvégéjén. Szücs Robi nyerte a Milliónyi Soproni Élmény fődíját, egy teljesen rá és a barátaira szabott sörfesztivált.

Robi a Megyeháza parkolóba álmodta meg sörfesztiválját, és talán nem is gondolta a szervezésnél, de kellett is a hely, ugyanis több mint 6000-en jöttek el, a tér teljesen megtelt.

A fellépők és programok összeállításánál a szerencsés Soproni fogyasztó mindenkire gondolt: A rockerek számára a Dorothy zenekarral kedveskedett, a fiataloknak a Halott Pénzt hozta el, a dobok rajongóit a Strokes ütő együttes kápráztatta el és a nevetni vágyókat Felméri Péter (Stand-up comedy) szórakoztatta.
„Hatalmas álmom válik valóra azzal, hogy ma vendégül látom nem csak a barátaimat, de egész T-bányát a saját fesztiválomon! Mindenkinek jó szórakozást kívánok és köszönöm, hogy eljöttetek! Kezdődjön a buli!”– mondta el a szerencsés Soproni fogyasztó.
„Szerettük volna, ha minden korosztály megtalálja a számára megfelelő ajándékot, ezért a milliónyi nyeremény csapolt sörből, sörnyitóból és Budapest Park jegyekből állt össze. De mi is lehetne annál jobb, mint az, ha valaki a saját sörfesztiválját rendezheti meg, és hívhatja meg a barátait? Ezt tehette most Robi is, 30 barátját és egész Tatabányát hívta meg a nevével jegyzett fesztiválra ma. Gratulálunk Robinak, és vele együtt mi is jó szórakozást kívánunk mindenkinek” – mondta Palkó András, a Soproni Group Márkamenedzsere.
A Milliónyi Soproni Élmény promócióban majdnem negyedmillió kódot töltöttek fel, 45000-en regisztráltak a játékba a saját sörfesztiválért, 15000 ember nyert koncertjegy csomagot, ők ötödmagukkal élvezhették valamelyik nyári koncertet a Budapest Parkban és számtalan más azonnali nyeremény is gazdára talált.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya