Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. November 29. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Rúzsa Magdin mindenki segíteni akart

Rúzsa Magdin mindenki segíteni akart

Nagy siker a "Magdaléna Rúzsa: Koncert - vallomásokkal" című előadás, az ebből készült lemez aranylemez lett. Az énekesnőtől eddig szokatlan, teljesen új zenei stílussal bűvöli el a közönséget. Eddigi pályafutása során sok segítőre akadt.

- A nagyanyám egész életében Magdalénának szólított. Nála gyakran megesett, hogy felszöktem a padlására, és ott eljátszottam, fantáziáltam egymagamban. Egyszer Geszti Péternek meséltem erről. Ő pedig azt mondta, hogy "De jó, ebből lehetne egy nagyon jó estet csinálni." Pici bácsinak köszönhetem, hogy beajánlott Eszenyi Enikőnek, és így a Pesti Színházban elindulhatott a koncert-estem. Álmodni sem mertem annak idején, azon a gyerekkori padláson ekkora színpadról, pedig nagy fantáziám volt. Aztán összeállt az egész, ahogy Novák Péter megrendezte. Annyira meghitt volt minden, annyira együtt volt a közönség már a legelső alkalommal! És ahogy egyre többször lépek fel, egyre jobban érzem magam - fogalmaz Rúzsa Magdolna, aki annak idején tíz euróval a zsebében indult el a vajdasági Kishegyesről szerencsét próbálni és a Megasztár nyerteseként továbbra is vannak álmai.

- Nem szégyellem kimondani, nagyon túlzsúfolt ez a magyar zenei piac, és én szeretnék hatvan évesen is jelen lenni, színpadon állni. Szeretném, ha kíváncsiak volnának rám akkor is az emberek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.