Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Március 02. 07:22, péntek | Belföld
Forrás: mti

Szinte mindenhol hóesés várható, délen ónos esőre is számítani kell

Szinte mindenhol hóesés várható, délen ónos esőre is számítani kell

A havazás miatt csaknem az egész országra figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat péntekre. Több déli megyében az ónos eső miatt is figyelmeztetések, riasztások vannak érvényben.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken reggel az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében azt írta: éjfélig az ország nagyobb részén hullhat 5 centiméter körüli hó. Az ország délkeleti, déli megyéiben akár 10-15 centiméternél is több hó eshet le. A havazás miatt Győr-Moson-Sopron és Vas megye kivételével az egész országra kiadták az elsőfokú figyelmeztetést.

Az ónos eső miatt Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Tolna és Somogy megyében van elsőfokú figyelmeztetés. Délnyugaton, délen a havazást időszakosan fagyott eső, helyenként ónos eső válthatja fel. A nap első felében a havazás mellett fagyott eső, a nap második felében ónos eső valószínűbb.

Az előrejelzés szerint a hőmérséklet napközben mínusz 5 és 0 fok között alakul. Este mínusz 2 és mínusz 9 Celsius-fok közötti értékek várhatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére