Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Május 11. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: tatabánya

Tájékoztatás a szemétdíj beszedéséről, illetve a hátralékok kezeléséről.

Tájékoztatás a szemétdíj beszedéséről, illetve a hátralékok kezeléséről.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a hulladékgazdálkodási közszolgálati díj beszedésére és az abból eredő hátralékok kezelésére a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) jogosult.

Az NHKV Zrt. a díjhátralékok kezelésével és beszedésével 2018. április 9. napjától a Közszolgáltatási Díjbeszedő Konzorciumot bízta meg. A konzorcium tagja: PEPP AND CARS Kft. 84233 Balkány, Kállói út 2. A ép. Az NHKV Zrt. és a Konzorcium célja a díjhátralékok és a lakosság terheinek csökkentése.

A megbízás értelmében, az NHKV Zrt. adatbázisa alapján az ingatlanhasználót személyesen felkereső díjbeszedő fog kísérletet tenni az esetleges díjhátralékok beszedésére. Amennyiben az ingatlanhasználó az NHKV. Zrt. hulladékgazdálkodási közszolgálati díjra vonatkozó számláját nem teljesíti, úgy a díjhátralék rendezése céljából a kijelölt személy részére befizetés útján is teljesítheti az általa történő megkeresés alkalmával. A beszedést végző Társaság megbízottjai minden esetben fényképes igazolvánnyal igazolják magukat. A díjhátralékok kezelésében résztvevő személyek pontos megnevezéséről az NHKV Zrt. a későbbiekben informálja a közszolgáltató céget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya