Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. November 28. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Tizenkilenc év házasság után derült ki, hogy a feleség férfinak született

Tizenkilenc év házasság után derült ki, hogy a feleség férfinak született

Tizenkilenc év házasság után derült ki Belgiumban egy férj számára, hogy felesége "eredetileg" szintén hímnemű volt. A felfedezés annyira megviselte a férjet, hogy pszichiátriai kezelésre szorul.

A belga férfi 1993-ban melegedett össze gyermekei indonéziai bébiszitterével, aki nem fedte fel, hogy férfiból műtette át magát. Megbeszélték, hogy közös gyermeket nem akarnak, a férfinak volt már két fia előző házasságából, és nevelőanyjuk igen jó kapcsolatba került velük, a fiúk a nővérüknek tekintették, négyesben normális családi életet éltek.
"Nagyon vonzó nő volt, még szex közben sem tűnt fel semmi szokatlan" - idézte az immár 64 éves férjet a The Daily Telegraph című brit lap.
A 48 esztendős feleség azon bukott le, hogy éjszakai klubokba kezdett járni nagyon kihívó öltözetekben. Férje egy barátjától hallotta először, hogy a neje eredendően fiúnak született. Ugyanez jutott egyik fiának a fülébe is. A férj erőteljesen kérdőre vonta a nőt - már csak azért is, mert szerelmes üzeneteket talált annak számítógépén -, aki színt vallott.
A férfi, akiben egy világ omlott össze, most megpróbálja érvényteleníttetni a házasságot, és szeretné kitenni asszonya szűrét, ám a belga törvények ezt nem engedik. A férfi felnőtt fiait is igencsak feldúlta az igazság "nővérkéjükről".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.