Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Július 23. 10:15, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti

Tizennégy kiló heroint foglaltak le a Liszt Ferenc repülőtéren

Tizennégy kiló heroint foglaltak le a Liszt Ferenc repülőtéren

Tizennégy kilogramm heroint foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a Budapest Liszt Ferenc Repülőtéren - közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.

A fehér port - amelyről a kábítószerteszt kimutatta, hogy heroint tartalmaz - Zürichen keresztül Kenyából érkező két portugál utas három duplafalú poggyászban rejtette el. A csempészett kábítószer feketepiaci értéke meghaladja a 211 millió forintot - írták.

A csempészek a repülőtér 2/A termináljának zöldfolyosóján léptek be, a pénzügyőrök azonban tételes vámvizsgálatot tartottak. Ennek során - bár a két utas kézipoggyászai rendben voltak - három feladott bőröndjüket röntgenberendezéssel átvilágították, és mivel gyanús jeleket észleltek, mindet felnyitották - olvasható a közleményben.

A kábítószert a NAV Repülőtéri Igazgatósága kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt lefoglalta és feljelentést tett a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.