Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. November 19. 12:53, hétfő | Belföld
Forrás: MTI/Fotó: MTI/Komka Péter

Többfelé is havazott

Többfelé is havazott

Többfelé havazott hétfőn Magyarországon, egyes területeken néhány centiméteres hóréteg is kialakult - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.

Érdemi hóréteg hétfő reggelre a Nyugat-Dunántúlon alakult ki, ott 1-5 centiméternyi hó hullott, az osztrák határhoz közelebb eső részeken esett több.

Azt írták: hétfő délelőtt az ország nagyobb részén hullott némi csapadék. Döntően hó, illetve havas eső formájában, de a főváros környékén, északon a Duna mentén és a keleti megyékben inkább az eső volt jellemző.

Kedden a nyugati határvidéken várható további havazás. A legfrissebb előrejelzés alapján az Alpokalja magasabban fekvő részein akár 10 centiméter vizes hó is összegyűlhet, az ország döntő részén azonban esőre kell számítani - írta a meteorológiai szolgálat.

Címkék: , havazás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.