Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. December 09. 14:52, péntek | Helyi sport

TSC Mikulás kupa

TSC Mikulás kupa

VII. alkalommal került megrendezésre Tatabányán, a már hagyománnyá vált Mikulás kupa.

A kezdő és utánpótlás korú versenyzőknek, lehetőséget ad a hazai körülmények között történő bemutatkozásra. A versenyen 6 klub 42 fővel vett részt a mérlegelésen és 17 pár mérkőzött meg az aranyéremért és a mikulás csomagért. Nagyon sok szülő, barát, ismerős szurkolta végig az mérkőzéseket, ahol a fiúk bizonyították felkészültségüket és rátermettségüket. Az összecsapásokon láthatók voltak technikás, harcos és a kezdők által mutatott győzni akarás is. Egy mozgalmas és tartalmas délutánt töltöttek el a felújított ökölvívó edzőteremben a kilátogatók. A versenyzők: Babai Zsolt, Johan Jenő, Varga Béla, Varga Dániel, Tar Sándor, Horváth Ádám, Váradi Renátó, Stettner Kevin, Jóni Gergő; edzők: Berki Károly és Pulai János, valamint bíróként működtek közre: Rózsa András, Babai Sándor, Udvari Attila és Csokor Zoltán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.