Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Február 08. 09:20, hétfő | Helyi

Új buszmegálló épül az Ipari Parkban

Új buszmegálló épül az Ipari Parkban

A kerékpárút átadása után is folytatódik az Ipari Park infrastrukturális fejlesztése Tatabányán: gyalogátkelőhely és új buszmegállók is épülnek a Búzavirág úton.

Schmidt Csaba, városunk polgármestere a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján kiemelte: az Ipari Parkban a közlekedésbiztonságra fókuszálnak. Régóta kérik a cégek és a dolgozók, hogy rendeződjön az Otto Fuchs, a Delphi és az Alpla gyárak buszközlekedéssel való megközelítése. Annak érdekében, hogy a tömegközlekedés a legbiztonságosabb legyen, és hogy a forgalmi dugók megszűnjenek, hatvanhárom millió forintos beruházással két új buszmegálló és peron épül az Ipari Parkban, egyrészt a Delphi oldalán, másrészt a jelenlegi buszmegálló területén. A jövőben itt 4 busz is meg tud majd állni, emellett új gyalogos átkelőhely is növeli a közlekedésbiztonságot a Búzavirág úton.

A munkálatok ideje alatt sebességkorlátozásra és útszűkületre kell számítani a Búzavirág úton a Delphi, Ottto Fuchs, Artesyn és az Alpla gyárak előtt. A beruházás előreláthatólag 7-8 hetet vesz igénybe, kérjük, hogy aki teheti, kerülje el az érintett útszakaszt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya