Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. December 03. 15:02, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Újabb átverés: Milliókkal lépett le a Damu-film producere

Újabb átverés: Milliókkal lépett le a Damu-film producere

Keresik a befektetőket.

Bíróság elé akarják állítatni azt a producert, aki megígérte, filmet készít Damu Roland életéről, a raboskodó színész főszereplésével, ám miután a szponzoroktól beszedte a pénzt, nyoma veszett.

Egy producer körülbelül két hónappal ezelőtt állt elő azzal az ötlettel, hogy filmet akar készíteni Damu Roland életéből, melynek főszerepére magát a színészt szerették volna felkérni. A tárgyalások azonban el sem jutottak abba a fázisba, hogy a börtönben ülő színészt megkereshessék, ugyanis a készülő alkotás producere eltűnt.
- Úgy gondoljuk, hogy átvert mindenkit. Tudomásunk szerint többekkel is tárgyalt és ígéretek is voltak szponzoroktól. Pénzt azonban nem láttunk, mint ahogyan azóta őt sem – mondta az egyik stábtag, aki friss információval is szolgált az ügyben. Elmondta, hogy mivel továbbra sem került elő a producer és a pénz is eltűnt, amit a szponzoroktól összeszedett, így feljelentést tettek ellene.
Azt, hogy pontosan milyen összegről lehet szó, csak megtippelni tudta a megvezetett stábtag. Állítólag eddig 5-6 millió forintot keresnek az eltűnt férfin, de nem lehetetlen, hogy később előkerülnek még károsultak. A filmes éppen ezért azt kéri, ha valakinél felbukkant a producer, aki a készülő Damu-filmre kért pénzt, akkor mindenképpen jelentkezzen, mert csak így van rá remény, hogy felgöngyölíthetik az ügyet.

Címkék: damu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.