Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Április 04. 00:00, szombat | Helyi

Újra alkotásokat vár a katasztrófavédelem

Újra alkotásokat vár a katasztrófavédelem

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság Szikrától a hamuig címmel ismét alkotói pályázatot írt ki az általános és középiskolás diákok részére. A pályázatra négy kategóriában lehet nevezni. Plakáttal indulhatnak, mely lehet akár szabad kezes rajz, akár festmény vagy fotó. Nevezhetnek még tizenöt másodperces hanganyaggal és harminc másodperces rövidfilmmel, de aki szeretne, készíthet számítógépes alkalmazást is. A lényeg, hogy az alkotások a tűzoltók beavatkozásairól szóljanak, a tűzoltók megbecsültségét, elismertségét tükrözzék.
A pályázat beérkezési határideje 2015. május 29. Az alkotásokat először megyei szinten díjazza a bíráló bizottság, majd a kategóriák első három helyezettje országos szinten is megmérettetik. A pályázati anyagokat eljuttatni e-mail-en kell a katasztrófavédelmi igazgatóságnak, de akár elektronikus adathordozón, személyesen is be lehet nyújtani. Minden alkotás mellé szükség van a szülő vagy gondviselő hozzájáruló nyilatkozatára, melyet a pályázat további információival együtt a katasztrófavédelem megyei honlapjáról tölthetnek le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben