Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2019. Október 18. 00:00, péntek | PR

Válassz fényképes naptárat, hogy semmit ne felejts el!

Válassz fényképes naptárat, hogy semmit ne felejts el!

Lassan közeleg az év vége, így érdemes elgondolkodni azon, hogy be kell szerezni egy új naptárat. Mivel még nem annyira sürgető a kérdés, így van időnk arra, hogy végig gondoljuk azt, hogy milyen is legyen, és mi lenne, ha magunknak szerkesztenénk meg.

Mivel nem a legjobb választás, ha random képeket összecsapunk, és már készen is van a naptár, így érdemes valamilyen tematikán elgondolkodnunk. Keressünk olyan eseményt, aminek a képeit szívesen nézegetjük, van belőlük bőven, és ki tudunk belőle választani jó néhány darabot egy fényképes naptárhoz. Ha tematikus variációban gondolkodunk, akkor számtalan háttér és téma áll a rendelkezésünkre, attól függően, hogy mit is szeretnénk.

Esküvői naptár

Kevés olyan fontos esemény van az ember életében, mint mikor örök hűséget fogad annak, akit a világon legjobban szeret. Épp ezért, mivel mindenki szereti nézegetni az esküvőn és a kreatív fotózáson készült képeket, így nagyon jó választás lehet egy esküvői naptár: számos témába vágó háttér és eltalált fotó. A siker garantált.

Sőt, még a család többi tagjának is jó megoldás lehet, mondjuk karácsonyra.

Családi naptár

Kevés olyan ember van, akiről ne készülne havonta legalább 1 fotó. Ez egy család életében közel lehetetlen, hiszen akit szeret az ember, azt előszeretettel örökíti meg egy-egy vicces vagy épp megható képen. Éppen ezért, hogy egész évben mosolyogva emlékezzünk a megélt élményekre, készítsünk belőle egy családi naptárat a Sooters-nél! Biztos, hogy a gyerekek is örömmel nézegetik majd!

Céges naptár

Jó és mulatságos volt a legutóbbi csapatépítő? Jó ötlet lehet meglepni a kollégákat egy vagány céges naptárral, a jól sikerült képekből. Ennek köszönhetően a fotók már nem csak a gépeken és az asztalon, előhívva válhatnak díszére az irodának, hanem akár a falról is emlékeztethetnek mindenkit arra, hogy egy csapatban játszotok. Sőt, akár az ügyfeleknek is juthat egy érdekes, a kollégák képeit tartalmazó darab, hogy mindig eszükbe jusson, hogy hol találják a legjobb megoldásokat.

Baba naptár

Az első mosolyok, a legelső tétova lépések… Mind olyan emlékezetes pillanat, amikről ódákat lehetne zengeni. Mégis, miért írnád körül ezeket a nagy eseményeket, amikor meg is mutathatod azokat? Készíts gyermeked első időszakáról egy igazán kedves baba naptárat, amiben felidézed a legszebb pillanatokat. A nagyszülőknek is kitűnő ajándék bármilyen alkalomra.

Hirtelen jutott eszedbe, és szinte pár órán belül kellene? Semmi sincs veszve, hiszen a Sooters-nél nem ismerik a lehetetlent. Válaszd az SOS szolgáltatást, és 3 óra múlva már a kezedben is tarthatod a kész rendelésed.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről