Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Október 21. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Verebes István: Elkészültem a halálra! Vitték az intenzívre.

Verebes István: Elkészültem a halálra! Vitték az intenzívre.

45 éve dohányzik és nem sportol.

Mentő szállította be egy héttel ezelőtt Verebes István a kórházba. A közkedvelt színészijesztő tüneteket produkált, bár elmondása szerint ő nem félt semmitől. Verebes őszintén vallott arról, tulajdonképpen készen áll a halálra, hiszen teljes élete volt.

– Egy óra szundikálás után arra ébredtem, hogy nem érzem jól magam. A pulzusom felszaladt, a vérnyomásom leesett, és nyomást éreztem a mellkasomban. Nem ijedtem meg különösebben. Az intenzív osztályon kötöttem ki. Ha a sors mostanra rendelte volna el számomra a véget, akkor is azt kell mondjam, hogy szép életem volt – kezdte Verebes.
– Mindig is foglalkoztatott az elmúlás, és most be is bizonyosodott, hogy jó barátságban vagyok a saját távozásommal. Nem mondom, hogy öröm, de egy civilizált ember számára elfogadhatónak kell lennie, hisz nem lehet elmenekülni előle – folytatta..
– Egyébként is nagyjából 45 éve dohányzom, és nem sportolok. Ezeken most megpróbálok változtatni, de ha nem megy, hát nem megy. Úgy vélem, az a fontos, akárhány éves is az ember, úgy éljen, hogy ha eljön a pillanat, az megbékélést jelentsen számára. Ha a lelkiismeretem nyugodt, mert mindent teljesítettem, amit vállaltam, akkor nyugodt szívvel távozom majd a világból – mondta a színész-rendező.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.