Városlista
2019. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2015. Március 20. 09:04, péntek | PR

Éljen a lehetőséggel, hogy szeme egészségét megőrizze!

Éljen a lehetőséggel, hogy szeme egészségét  megőrizze!

Mindenki hallott már azokról a szembetegségekről, amik általában idős korban jelentkeznek.

Fontosnak tartjuk vevőink legalaposabb kiszolgálása mellett tájékoztatni jelenlegi és leendő vásárlóinkat olyan szemüveglencsékről, amik nem csak az éles látásért felelősek, hanem védelmet is nyújtanak szemének és a szemkörnyék bőrfelületnek.
Mindenki hallott már azokról a szembetegségekről, amik általában idős korban jelentkeznek. Ezek közé tartozik a talán legismertebb szürkehályog, aminek kialakulásáért leginkább a napból érkező UV sugárzás a felelős. A szemüveglencse gyártók jól ismerik ezt a problémát, ezért fejlesztettek ki olyan bevonatot egyes szemüveglencsékre, amelyek úgy védik szemünket a sugárzástól, mint ahogy egy jó naptej védi a bőrünket. Nem beszélve arról, hogy ezen szemüveglencsék által nem csak a szemünket óvhatjuk meg, hanem a szem környéki bőrfelület is védelmet élvez. Ez nagyon fontos, hiszen ezáltal kevésbe jelentkezik szemünknél a ráncosodás, és nem utolsósorban a bőrrák 10%-a is a szem környékén fordul elő.
Keresse üzletünkben az UV szűrővel ellátott lencséket.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 11. 16:00, szerda | PR

Laminálógépek az élet minden területéhez

Ha laminálás kerül szóba, mindenkinek az irodai munka jut eszébe, hisz ezzel a módszerrel dokumentumainkat tudjuk tartósabbá tenni és azoknak minőségi megjelenést kölcsönöz.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Augusztus 19. 00:00, hétfő | PR

Népszerű márka a hazai kínálatban: Royal Canin