Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2019. Augusztus 09. 13:26, péntek | PR

Kitűző akár esküvői köszönőajándékként?

Kitűző akár esküvői köszönőajándékként?

A 80-as években a kitűzők fénykorukat élték. A fiatalok díszítették vele ruháikat, melyeken szlogenek vagy kedvenc zenekaruk neve volt olvasható.

Mostanában inkább reklámok kerülnek rájuk, pedig alkalmasak egy egészen különleges használatra is.

A fém kitűzőknek, melyeket biztosítótűvel tudunk a ruhánkra, táskánkra tűzni, napjainkban is nagy keletje van. Általában reklám céljából osztogatják a cégek, civil szervezetek, sportklubok a fesztiválokon, különböző rendezvényeken, sporteseményeken. Viszont egyre gyakrabban fordul elő, hogy személyes, egyedi kitűzők készülnek, ahol a mintáknak csak a képzelet szab határt. Ha nagy tételben rendeljük, akkor igen olcsón előállítható, csak a megfelelő eszközre van szükség. Egy nagy előnye van még, hogy nagyon gyorsan elkészül.
Hogyan készülnek a kitűzők?
A manuális vagy fél-automata géppel percek alatt elkészíthető a három darabból álló fém kitűző. A kiválasztott kép, az embléma az előlap és az átlátszó PVC lap közé kerül. A hátára pedig a fém hátlap, mely biztosítótűvel van ellátva. Ezeket a részeket préseli össze a kitűző készítő gép. A jelvény az összeállítást követően azonnal fel is tűzhető, hordható.
Egyedi kitűzők különleges alkalmakra

Akár magunk tervezte kitűzőt is készíttethetünk. Gyermekünk rajzát, egy személyiségünket kifejező jelszót vagy mondatot, de fényképet is tudunk a jelvényünkre kérni. Ezzel az igen személyes ajándékkal tudunk kedveskedni szeretteinknek, barátainknak.

Napjainkban egyre nagyobb divat az esküvőkön a köszönőajándék. Sok pár gondolkodik, hogy mivel is tudná megajándékozni a vendégeiket. Egyedi és különleges megoldás, ha erre az alkalomra az újdonsült házasok saját fényképükkel vagy csak rájuk jellemző felirattal díszített jelvénnyel készülnek. A násznépnek biztos örömöt okozunk ezzel és nem mellékesen a kiadásunkat is csak minimálisan növeli meg. Mondani sem kell, a költségek egy lagzi esetén igen nagyok tudnak lenni.
Ha promócióra vagy meglepetésre készülünk, akkor jusson eszünkbe a kitűző készítés. Készüljenek reklám céllal, vagy ajándéknak, ezek a kis, egyszerű, de nagyszerű meglepetések biztos örömöt fognak okozni, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ha nem is fogják viselni, de akár otthon, vagy a munkahelyen kiemelt helyre kitűzik, és így örök emlék marad.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 14:29, kedd | PR

Autós vakáció? A reptéri parkolás kedvezőbb opció

Nyaralásunkat tervezve az első és talán legkardinálisabb kérdés, hogy milyen közlekedési módot válasszunk. Ha a célpontunk Európa, sokakban felmerül, hogy autóval tegyék meg a kisebb-nagyobb távot. Érdemes-e azonban kocsiba ülnünk, mik

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Május 09. 10:53, szombat | PR

5 tuti tipp a sikeres nyelvvizsgához

Nyelvvizsgázni nehéz, legalábbis az első vizsga mindenképpen kihívás. Vannak azonban általános tippek nyelvvizsga típustól függetlenül, amik segíthetnek, hogy könnyedén vedd. Mutatjuk!