Városlista
2019. július 19, péntek - Emília

Hírek

2019. Június 06. 20:00, csütörtök | PR

Milyen kézi porszívót válasszak?

Milyen kézi porszívót válasszak?

Manapság egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a kézi porszívók, nem véletlenül. Kisebbek, erősek, kezelésük, használatuk ezáltal jóval egyszerűbb, mint a normál porszívóké.

Kicsi a bors, de erős – tartja a mondás, és ez a kézi porszívókra hatványozottan igaz. Ahhoz, hogy egy porszívóval hatékonyan tisztán tudjuk tartani otthonunkat, már nem feltétlen szükséges nagy gépet választanunk. Ahogy fejlődik a technológia, úgy a kézi porszívók is rohamos fejlődésnek indultak: egyre kisebb gépek állnak rendelkezésünkre egyre nagyobb teljesítménnyel és szívóerővel.

Miért jó választás a kézi porszívó?

A kézi porszívók legnagyobb előnye a háztartási porszívókkal szemben, hogy kis helyen is elférnek: állítva, akár egy kisebb sarokban, vagy a hálószoba szekrény mellett - ezáltal ideális választás lehet kisebb otthonok számára is. Használatuk jóval egyszerűbb, mint a normál porszívóké, könnyen irányíthatóak, hajlékony részeiknek köszönhetően pedig a nehezebben elérhető helyekhez is hozzáférnek. Bármikor pillanatok alatt előkaphatóak; könnyűek, így emelgetésük, áthelyezésük nem okoz gondot. Kis méretüknél fogva autók, kisbuszok takarítására is használhatjuk.
A modern kézi porszívók energiafogyasztása miatt sem kell aggódnunk: míg fogyasztásuk alacsony, addig teljesítményük magas.

Milyen porszívót válasszak?

Amennyiben porszívó vásárlására adjuk fejünket, úgy választhatunk vezetékes vagy kényelmesebb, vezeték nélküli porszívót is. A kézi porszívók alkalmasak mindenféle felület, kemény fa padlók, padlószőnyeg, rövidszőrű szőnyegek, textilfelületek, szűk rések, vagy lépcsők felülettisztítására is.

Mind környezettudatossági, mind kényelmi szempontból ideális választás a porzsák nélküli porszívó választása – a beépített szűrőrendszerrel megspórolhatjuk a porzsák használatát, ezáltal kevesebb hulladékot termel háztartásunk, és így a porzsák cseréjével sem szükséges bajlódni. A szűrőkazetta gyorsan és egyszerűen eltávolítható és tisztán tartható.

Porszívó választásakor érdemes megnézni, hogy milyen kiegészítőkkel kapható az adott készülék. A levehető padlófej, a bútorecset, a réstisztító- és a kárpittisztító pótfej hasznosnak bizonyulhatnak. Szintén jó választás lehet a teleszkópos rendszerrel felszerelt porszívó, hiszen hatványozottan jellemzőek rá a kézi porszívó előnyei: egyetlen gombnyomással összezárhatóak, így méretük felére csökken, ezen felül pedig így teljesen egyénre szabható a porszívó magassága. Kompakt méreténél fogva jóval kisebb helyen elfér, teljesítménye mégis felveszi a versenyt hagyományos társaival.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Július 08. 19:04, hétfő | PR

Tank top, avagy az elfogadható férfi trikó

Míg régebben természetes viselet volt a férfiak számára a trikó vagy egyéb ujjatlan felső, manapság már nehéz olyan ruhadarabot választani, amit ízlésesen, divatosan lehet beilleszteni a férfi ruhatárba.

2019. Július 08. 19:01, hétfő | PR

Munkahelyem: a Duna Plaza Office

Reggeli a plázában, banki ügyintézés és csekkbefizetés a postán ebédszünetben, bevásárlás, edzés és szauna munka után: ilyen az élet, ha munkahelyed a Duna Plaza Office.

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye