Városlista
2019. november 20, szerda - Jolán

Hírek

2019. Június 06. 20:00, csütörtök | PR

Milyen kézi porszívót válasszak?

Milyen kézi porszívót válasszak?

Manapság egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a kézi porszívók, nem véletlenül. Kisebbek, erősek, kezelésük, használatuk ezáltal jóval egyszerűbb, mint a normál porszívóké.

Kicsi a bors, de erős – tartja a mondás, és ez a kézi porszívókra hatványozottan igaz. Ahhoz, hogy egy porszívóval hatékonyan tisztán tudjuk tartani otthonunkat, már nem feltétlen szükséges nagy gépet választanunk. Ahogy fejlődik a technológia, úgy a kézi porszívók is rohamos fejlődésnek indultak: egyre kisebb gépek állnak rendelkezésünkre egyre nagyobb teljesítménnyel és szívóerővel.

Miért jó választás a kézi porszívó?

A kézi porszívók legnagyobb előnye a háztartási porszívókkal szemben, hogy kis helyen is elférnek: állítva, akár egy kisebb sarokban, vagy a hálószoba szekrény mellett - ezáltal ideális választás lehet kisebb otthonok számára is. Használatuk jóval egyszerűbb, mint a normál porszívóké, könnyen irányíthatóak, hajlékony részeiknek köszönhetően pedig a nehezebben elérhető helyekhez is hozzáférnek. Bármikor pillanatok alatt előkaphatóak; könnyűek, így emelgetésük, áthelyezésük nem okoz gondot. Kis méretüknél fogva autók, kisbuszok takarítására is használhatjuk.
A modern kézi porszívók energiafogyasztása miatt sem kell aggódnunk: míg fogyasztásuk alacsony, addig teljesítményük magas.

Milyen porszívót válasszak?

Amennyiben porszívó vásárlására adjuk fejünket, úgy választhatunk vezetékes vagy kényelmesebb, vezeték nélküli porszívót is. A kézi porszívók alkalmasak mindenféle felület, kemény fa padlók, padlószőnyeg, rövidszőrű szőnyegek, textilfelületek, szűk rések, vagy lépcsők felülettisztítására is.

Mind környezettudatossági, mind kényelmi szempontból ideális választás a porzsák nélküli porszívó választása – a beépített szűrőrendszerrel megspórolhatjuk a porzsák használatát, ezáltal kevesebb hulladékot termel háztartásunk, és így a porzsák cseréjével sem szükséges bajlódni. A szűrőkazetta gyorsan és egyszerűen eltávolítható és tisztán tartható.

Porszívó választásakor érdemes megnézni, hogy milyen kiegészítőkkel kapható az adott készülék. A levehető padlófej, a bútorecset, a réstisztító- és a kárpittisztító pótfej hasznosnak bizonyulhatnak. Szintén jó választás lehet a teleszkópos rendszerrel felszerelt porszívó, hiszen hatványozottan jellemzőek rá a kézi porszívó előnyei: egyetlen gombnyomással összezárhatóak, így méretük felére csökken, ezen felül pedig így teljesen egyénre szabható a porszívó magassága. Kompakt méreténél fogva jóval kisebb helyen elfér, teljesítménye mégis felveszi a versenyt hagyományos társaival.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 00:00, szerda | PR

Ablakfóliával a kilátás és belátás ellen

2019. November 19. 00:00, kedd | PR

Felni tisztítás környezetbarát módon

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Megérkezett a tökéletes matrac? Az aloe vera matrac pozitív hatásai

Mi az az aloe vera matrac? Ez is csak egy újabb trend, vagy valóban pozitív hatással bír egészségünkre? Mivel tud többet, mint egy átlagos matrac? Érdemes vajon beszerezni egyet?