Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Július 08. 19:01, hétfő | PR

Munkahelyem: a Duna Plaza Office

Munkahelyem: a Duna Plaza Office

Reggeli a plázában, banki ügyintézés és csekkbefizetés a postán ebédszünetben, bevásárlás, edzés és szauna munka után: ilyen az élet, ha munkahelyed a Duna Plaza Office.

Van annak valami XXI. századi bája, amikor mindent el tudsz intézni egy helyen. Manapság, amikor mindannyian krónikus időhiányban szenvedünk, ez bizony nagy kincs lehet.

Amikor munkahelyet választasz, akkor általában az iroda fizikai elhelyezkedése és adottságai nem az elsődleges szempontok közt szerepelnek, pedig később ezeknek is jelentős hatása lesz életedre. Nem mindegy, hogy a napi ügyek elintézéséhez munka után autóba, buszra kell ülnöd, és ezzel értékes időt veszítesz, vagy csak átszaladsz az épület egy másik pontjába, és pillanatok alatt letudod a kötelező köröket.

Munka a plázában

Kapkodós az ébredés, kimaradt a reggeli, kávézni pedig esélyed sem volt? Nem okoz különösebb fejtörést az ilyen és ehhez hasonló problémák megoldása, ha a munkahelyed egy plázában található. Friss és ropogós croissant a pékségben, kávé elvitelre, és már bent is vagy az irodádban. Ebédszünetben pillanatok alatt befizetheted a csekkeket, vagy leugrasz a drogériába pelenkáért a legkisebbnek, majd az éttermek széles kínálatából kiválasztod a leginkább kedvedre valót, és kényelmesen elfogyasztod az ebédedet.
Üzletek tömkelege áll rendelkezésedre, ha munka után szeretnéd elintézd a nagybevásárlást, ha pedig edzéssel szeretnéd zárni a napot, akkor csak leugrasz az épületben található terembe, és talán még egy szaunázás is belefér.




Munkahelyem: a Duna Plaza Office

Mindezt, és még többet is megtalálsz a Duna Plaza Office-ban. A XIII. kerület dinamikusan fejlődő részén, a Váci úton található irodaház rendelkezik mindennel, amire szükséged lehet.

A 34.000. négyzetméteren elhelyezkedő komplexum több, mint 200 üzletnek ad otthont. Hangulatos vízesés, kiülős részek, változatos éttermek, autentikus kávézók, ahol munka közben, vagy után felfrissülhetsz. A bevásárlásra számos opció áll rendelkezésedre, legyen szó bár élelmiszerről, vagy ruhatárad legfrissebb darabjairól. Az épületben található többek közt posta, bank, gyógyszertár és drogériák is.
Ha pedig a munkaidő lejárta után sportolni, vagy kikapcsolódni támadt kedved, mindkettőt megteheted: a Fitness Center és a Duna Plaza akadálymentesített IMAX mozija késő estig várja a látogatókat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat