Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Július 08. 19:04, hétfő | PR

Tank top, avagy az elfogadható férfi trikó

Tank top, avagy az elfogadható férfi trikó

Míg régebben természetes viselet volt a férfiak számára a trikó vagy egyéb ujjatlan felső, manapság már nehéz olyan ruhadarabot választani, amit ízlésesen, divatosan lehet beilleszteni a férfi ruhatárba.

Nem lehetetlen azonban ez a küldetés sem!

A tank topok kiváló választásnak bizonyulnak minden olyan esetben, amikor már a rövid ujjú póló viselése is kényelmetlen. A nyári nagy melegben minden férfi számára felüdülés lehet egy ujjatlan ruhadarab, azonban ha nem szeretnél nevetségessé válni, érdemes körültekintően választanod.

Trikó az ing alá

A legtöbb férfi csak az ingje alatt hord trikót, azonban a nyári hőségben gyakori vágy ennek önmagában való viselése. Ma már nem lehetetlen divatos ruhadarabot választani, azonban fontos, hogy elrugaszkodj a klasszikus trikó képétől, és más fazonban gondolkodj, mint amit az inged alá választanál.
Nem csak eltérő fazonokban, ráadásul különféle mintázatokkal is vásárolhatóak ma már trikók vagy tank topok, így biztos lehetsz a divatos megjelenésben ujjatlan fazonú felső választásakor is.

A túl mély dekoltázs és egyéb bakik

A megfelelő viselet kiválasztása azonban igényel némi körültekintést, talán még többet, mint egy rövid- vagy hosszú ujjú póló esetén. A tank topoknál ugyanis nem mindegy például, hogy mennyire dekoltált fazont választasz. A boltokban elérhetőek igazán mélyen kivágott fazonú felsők is, azonban ha csak nem az edzőterembe készülsz, inkább kerüld el ezeket.
A dekoltázson túl ráadásul fontos, hogy a hónalj kivágását is jól válaszd meg, ugyanis az oldalról meg-megvillanó borda és mell bizony még a legkidolgozottabb testen sem mutat jól. Kivétel ez alól csak a strand lehet, ahova bátrabban válogathatsz a különféle szabások közül.
Ha azonban a városi, mindennapi élethez keresel ujjatlan viseletet, maradj a szolid kivágású, méretezésű és színű daraboknál. Egy egyszerű fehér, szürke vagy kék tank top egy farmer rövidnadrággal még a Nagykörúton sétálva is megállja a helyét nyáron.

Hol van a helye a trikónak?




Fazontól függően tehát bátran választhatsz ilyen tipusú felsőt akár az utcára is, de egyre többen jelennek meg tank topban a konditeremben is, ahova szintén jó döntésnek bizonyul ez a felső. Ide már bátrabban választhatsz a különféle alternatívák közül, hiszen egy vidám színű vagy mintájú darab akár nagyobb kedvet is csinálhat számodra az edzéshez. Bár az edzőteremben nem szokatlan látvány a mély kivágás, mégis körültekintően válassz, ugyanis fontos szempont a megjelenésen túl az is, hogy ne akadályozzon a mozgásban, ne csúszkáljon rajtad a választott felső.
Viselj tehát bátran ujjatlan felsőket, azonban figyelj oda, hogy minden élethelyzethez a megfelelő szabást, színt és mintát válaszd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.