Városlista
2019. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2015. Április 10. 09:23, péntek | PR

VIRSKY – A név, amely átírta a tánctörténelmet!

VIRSKY – A név, amely átírta a tánctörténelmet!

A Moiseyev Táncegyüttes legnagyobb ellenfele 12 év után ismét Magyarországon! Ezúttal TATABÁNYÁN is!

Míg a Moiseyev Európában a Virsky az Egyesült Államokban hódít. Ez mindössze annak köszönhető, hogy a Virsky éves szintén csupán 2 hónapot tölt el Európában.

Az idén 75 éves VIRSKY - Ukrán Állami Népi Együttes a világ bármelyik pontján megtalálja az utat az emberek szívéhez: produkciójuk szenvedélyes és látványos, csodálatos és izgalmas. A kimagasló művészi színvonal, a szakmai tudás, a táncosok profizmusa, a lebilincselően kreatív koreográfia, a lenyűgöző látvány, a színpompás kosztümök, az egész világon elkápráztatják a közönséget. A táncos szólisták akrobatikus tudása, a női- és férfikarok sokoldalú virtualitása, a tudatosan értékmegőrző szellemiség, a bölcs és optimista tartalom együttesen adják a társulat szinte mágikus, a lelket felemelő erejét.
A számtalan nemzetközi díjjal büszkélkedő VIRSKY - Ukrán Állami Népi Együttes már 5 kontinensen több mint 60 országban vendégszerepelt világszerte, átütő sikert aratva mindenhol.

A teljesség igénye nélkül a világsajtóban az együttesről megjelent vélemények :
„Kétségek nélkül a világ legjobb együttese.” ( The Washington Post )
„Hihetetlen, a gravitációt meghazudtoló művészet. Bravó , tökéletes ! ( The New York Times )
„Káprázatos, páratlan produkció.” ( Le Figaro )
A 84 főből álló világhírű társulat, a VIRSKY Ukrán Állami Népi Együttes 2015 tavaszán egy lélegzetelállító, a fizika törvényeit meghazudtoló és minden nemében egyedülálló produkcióval érkezik Magyarországra. A mottó: VIRSKY – A név, amely átírta a tánctörténelmet!
A mai napig emlékezetes és elsöprő erejű 2012 –es tatai bemutatkozás után egy újabb teltházas előadásra készülhetünk 2015. május 06 -án este 7 órakor Tatabányán a Földi Imre Sportcsarnokban.
Jegyek az ismert jegyirodákban, a Vértes Agórájában és a www.jegy.hu oldalon kaphatók.

Az előadásról egy részlet IDE kattintva tekinthető meg!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 11. 16:00, szerda | PR

Laminálógépek az élet minden területéhez

Ha laminálás kerül szóba, mindenkinek az irodai munka jut eszébe, hisz ezzel a módszerrel dokumentumainkat tudjuk tartósabbá tenni és azoknak minőségi megjelenést kölcsönöz.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Augusztus 19. 00:00, hétfő | PR

Népszerű márka a hazai kínálatban: Royal Canin