Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. Március 30. 16:21, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

A polgármesterek és a média újabb összecsapása - VIDEÓ

A polgármesterek és a média újabb összecsapása - VIDEÓ

Egyik gála a másik után: a tavaszt Nagynyárádon – Mohácstól nem messze – köszöntötte az ANDONIK Médiaválogatott, amely a Polgármester All Star’s ellen lépett pályára.

Vidám, látványos, szórakoztató meccs volt, amelyen egy meglepően felkészült ellenféllel találkozott a Nagy Anett vezette válogatott.

„Bács-Kiskun megyében már évek óta játszanak a polgármesterek” – árulta el a titkot Szabó László, Bugac első embere. – Általában jótékonysági rendezvényeken, falunapokon játszunk. Számunkra megtisztelő volt a Médiaválogatott megkeresése és az, hogy felkértek minket ellenfélnek. Nagy öröm néha kiszakadni a szürke hétköznapokból és még hasznos dolgot is teszünk, mert a fiatalok között népszerűsítjük a sportot. Egyre több polgármester csatlakozik hozzánk és reményeink szerint sok helyre eljutunk majd és csaphatunk össze. Mondjuk a Médiaválogatott nagyon jó csapat, de most új igazolásokkal erősítettünk, bízom benne, hogy fel tudjuk venni a versenyt az ellenfelünkkel”.

Az ANDONIK Médiaválogatott nemcsak a nézők, hanem a futballisták között is hétről-hétre népszerűbb, egyre többen szeretnének csatlakozni.

„Fantasztikus meccs volt a polgármesterek ellen, amelyet meg is nyert is az ellenfél, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy népszerűsítsük a labdarúgást és a labdás játékokat. Nagyon sok meghívást kapunk és sok tervünk van. A keretünk is folyamatosan erősödik, mert egyre több játékos csatlakozik hozzánk” – mondta Nagy Anett, az ANDONIK Reklámügynökség ügyvezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.