Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Október 20. 11:19, csütörtök | Helyi sport
Forrás: carbonexkc.com

Újabb győzelem, ezúttal a Mezőkövesd otthonában

Újabb győzelem, ezúttal a Mezőkövesd otthonában

Az első félidő szorosan alakult a Mezőkövesdi KC – Tatabánya Carbonex KC bajnoki mérkőzésen. Ám a Tatabánya győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben.

Mezőkövesdi KC – Tatabánya Carbonex KC 23 – 32 (13 – 16)

Mezőkövesdi KC: Holló, Tóth (kapusok), Szabó T. 1, Németh T. 1, Korsós 3, Rosta, Lezák 2, Gyuris 2, Morva 3, Molnár 1, Fekete 4, Kupi 6
Edző: Rosta István

Tatabánya Carbonex KC: Szente, Bartucz (kapusok), Pásztor 5, Diaz 3, Iváncsik 4, Harsányi 2, Szabó Gy., Kanyó 1, Rédei 8, Lele 4, Pordán 4, Dénes, Bodó
Edző: Debre Viktor

Büntetők: 4/3 ill. 1/-
Kiállítások: 4x2 perc ill. 5x2 perc

Debre Viktor: - Összességében szerintem nem volt rossz mérkőzés. Voltak pillanataink, amikor egész ügyesen játszottunk. A védekezésünk, a kapus teljesítményünk egész jól működött. Az elején tudtunk könnyű gólokat lőni, indításból. A szélsőink nagyon gyorsak voltak és jól használták ki a helyzeteiket. A két pont, amit elhoztunk Mezőkövesdről, az nagyon fontos két pont.
- Jövő héten pénteken újabb idegenbeli mérkőzés vár a csapatra, a PLER otthonában.
- Az is egy nagyon fontos mérkőzés lesz. Ezek a meccsek nagyon fontosak, mert tudjuk tartani az ellenfeleinket, akik ugyanott vannak, ahol mi. A PLER – t is kötelezően be kellene húznunk. Nekünk most kezdődnek azok a mérkőzések, ahol meg tudjuk szerezni a negyedik helyet. Nem lesz könnyű bekerülnünk a rájátszásba, de az esélyünket egyelőre megtartottuk ehhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.