Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Október 17. 09:06, hétfő | Helyi sport
Forrás: carbonexkc.com

Összesítésben nyolc góllal volt jobb a Carbonex

Összesítésben nyolc góllal volt jobb a Carbonex

Vasárnap este 29–25–re nyert a Tatabánya Carbonex együttese a görög PAOK Thessaloniki elleni a Földi Imre Sportcsarnokban. Egy héttel korábban, idegenben is négy góllal volt jobb a Carbonex.

Ez azt jelenti, hogy a tatabányai fiúk nyolc összesítésben nyolc gólos győzelemmel várhatják a keddi sorsolást.
A vasárnapi mérkőzés első félidejében jó tempót diktált a Tatabánya. A második játékrészben sokat cserélt Debre Viktor, mindenki játéklehetőséget kapott. A „cserélgetés” nem tett jót, ám a győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben.

TATABÁNYA CARBONEX KC - PAOK Thessaloniki 29–25 (17–6)

Tatabánya Carbonex KC: Szente, Bartucz (kapusok), Pásztor 2, Diaz 2, Iváncsik 5, Harsányi 4, Kanyó 3, Rédei 4, Lele 2, Pordán 5, Takács 1, Dénes 1, Szabó Gy., Szabó T., Kocsis
Edző: Debre Viktor

PAOK Thessaloniki: Mysirlis, Palaskas 4, Gourgoumis, Saoulidis, Apostolidis, Kokonis 1, Knezevic, Apostolidis 4, Petridis 4, Angelovski 1, Tsakiris 6, Sevastidis 4, Tatsis, Kesidis, Pitsios 1
Edző: Yetion Stylianos

Büntetők: 3/3 ill. 2/2
Kiállítások: 9x2 perc ill. 5x2 perc

Debre Viktor: - A továbbjutás nem volt kérdéses. Én úgy láttam, hogy az első félidőben jól mentünk, jól is játszottunk. A védekezés jó volt, a kapusteljesítmény is. Lőttünk 17 gólt. A második félidő már könnyen felejthető volt. Ott már a biztos vezetés tudatában már leeresztettünk, belassultunk.
- Kedden sorsolás, szerdán bajnoki Mezőkövesden.
- Kedden a szerencsénken múlik, hogy kit kapunk a következő körben. A szerda meg arról szól, hogy nem vár ránk könnyű meccs, de szerintem be fogjuk húzni. Tanulnunk kell a mostani hibáinkból. A második félidei gyenge játékunk nem megismételhető, mert azzal nem lehet előre menni. Annyit tudomásul kell venni, hogy most próbáltam mindenkinek lehetőséget adni, és volt, aki nem tudott vele élni. Amikor vezetsz 11 góllal, lehetőséget akarsz adni mindenkinek, hogy bebizonyítsák, itt a helyük. Az ilyen alkalom azért jó dolog, mert látszik, kikkel lehet meccset nyerni. Persze, ez már kialakult bennem, de mindig várom a csodát, hogy hátha…. Egyelőre nem működik, de mindenkinek játszania kell, mert bármikor szükségünk lehet akárkire. Azt látni kell, hogy vannak játékosok, akik epizódszerepre képesek csak, sajnos.

A Tatabánya Carbonex KC legközelebb, szerdán 18 órától Mezőkövesden lép pályára, bajnoki mérkőzésen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.