Városlista
2019. december 10, kedd - Judit

Cégregiszter | Sörőzők

Békepipa Sörkert

2800 Tatabánya, Sárberki ltp. 3852

1998-ban nyitottuk meg sörözőnket Tatabányán, Sárberekben.

1998-ban nyitottuk meg sörözőnket Tatabányán, Sárberekben, melyet a Taverik Kft. üzemeltet. Indulásunkkor 160 m2 -es területen kezdtük meg a munkálatokat, melyet a Békepipa Team alakított ki "indián" stílusban Hoffer Ottó pécsi és Nagy Sándor székesfehérvári festőművészek segítségével.

2000 tavaszán hozzákapcsoltuk sörözőnkhöz a mediterrán hangulatú 60 m2 -es 36 ülőhelyes kerthelyiségünket. A kerthelyiségben egész nyáron projektoros TV működik, ami a sport és zenekedvelő vendégeinknek okoz sok kellemesen eltöltött órát.

2001 -ben egy I. kategóriás játéktermet alakítottunk ki , melyben ma "jackpot" rendszerben működő nyerőautomaták vannak.

2006 februárjában megnyitottuk az emeleti szinten a Békepipa Clubot 220 m2 -en ART-DEKO stílusban, valamint egy Ír Pub jellegű söröző részt. A Clubban a zene és tánc mellett darts, biliárd, póker és sakk szórakozási lehetőség is van. 2006 májusában a teljes egységet légkondícionáltuk.

A Club megnyitásával bevezettük az élőzenés műsorainkat, valamint a hétvégi koktélpartikat. A változatos zenét szolgáltató előadóművészekről a programok között tájékozódhatnak. Alkalmanként helyi meglepetés programokat szervezünk, melyekről bővebb információt a rendszeresen frissülő honlapunkon olvashatsz.

Ha a vendégeink közül valaki megéhezne, a házban működő Öreg Pipa Pizzéria várja gazdag kínálatával. Vállaljuk családi és baráti összejövetelek, céges bulik és kisebb esküvők lebonyolítását is.

Fotók

Békepipa Sörkert
Békepipa Sörkert
Békepipa Sörkert
Békepipa Sörkert

kapcsolat