Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Impresszum

V12 Power Kft.

Cím: 2800 Tatabánya, Fő tér 20.
Telefon: 06-34/310-122 Tel./fax:06-34/309-320

A szerkesztőség minden beérkezett és ingyenes megjelenítésre alkalmas program információt saját szerkesztési elveinek megfelelő módon, és oldalon helyez el az InfóTatabánya Portálon. A programok elmaradásáért, műsorváltozásáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget. A Portálon megjelenő hirdetések tartalmáért a kiadó nem vállal felelősséget. Az elhelyezett politikai hirdetések nem tükrözik a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét.


Tilos Portálunk bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

A weboldalon elhelyezett szövegek egy részének megjelenítéséhez az Acrobat Reader 5.0 (vagy frissebb verzió) program szükséges!


Fórum:

"A sajtószabadság gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, nem sértheti a közerkölcsöt, valamint nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével." /1986. évi II. tv. a sajtóról, 3 § (1)/

* A V12 Power Kft., a www.infotbanya.hu és a www.infotatabanya.hu semmilyen felelősséget nem vállal a felhasználók által létrehozott tartalomért, mindazonáltal a www.info-godollo.hu fóruma moderált. A fórum és a hozzászólások használatának feltétele a moderálás (törlés) tudomásul vétele.
* A V12 Power Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a törvénysértő (személyiségi, kisebbség jogok), illetve az öncélúan durva, trágár, ízléstelen, alpári hangnemben fogalmazott hozzászólásokat törli, ha tudomására jutnak.
* Ha véleménye szerint a fenti ismérveket kimerítő hozzászólást lát valamelyik topikban, kérjük jelezze a(z) info@infotatabanya.hu e-mail címen. Szándékaink ellenére is kimaradhat egy-egy hozzászólás vagy topik az ellenőrzésből, ám az olvasók segítségével jobban megőrizhetjük a fórum tisztaságát.
* A V12 Power Kft. fenntartja magának a jogot a moderálásra, azaz törlésre abban az esetben is, ha valaki tartalmilag nem törvénysértő módon ugyan, ám zavarja a fórum normális működését. Például egy-egy hozzászólást szándékosan sokszor küld el, vagy semmitmondó hozzászólásokkal bombázza a topikot.

A Fórumoldalaink tartalmáért felelősséget nem vállalunk, az ott megfogalmazottakkal nem minden esetben értünk egyet. Oldalunk nem tagja a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének, ám kódexük irányelveit elfogadja és a fórumoldalakon ezek betartására törekszik.


Tartalomszolgáltatási Kódex

A(z) InfoGyőr a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási és Etikai Kódexét magára nézve kötelezőnek ismeri el.