Városlista
2020. szeptember 19, szombat - Vilhelmina

Cégregiszter | Bútor

Matracdiscont

2800 Tatabánya, Népház út 11/b

Matracok, ágyak, bútorok diszkont áron!

A Matracdiscont néven nyílt üzletünk azzal a céllal nyílt meg, hogy egy olyan árucsoport termékeit forgalmazza, mely nélkülözhetetlen mindennapjainkban. Matracok, ágykeretetek, ágyak, kanapék, ágyneműgarnitúrák, huzatok, melyek a kényelmes, nyugodt pihenés biztosítják egy munkával teli nap után, szem előtt tartva azt a fontos tényt, hogy életünk mintegy 1/3 -át a hálószobánkban töltjük.
Ezért igen fontos, hogy ott olyan bútorokat, illetve egyéb felszereléseket, kiegészítőket használjunk, melyek maximálisan kielégítik azon igényeinket, melyek mind kényelmi, mind praktikai, mind pedig egészségi szempontból fontosak.

Kanapék: 49.900 Ft-tól
Kárpitozott franciaágyak: 79.900 Ft-tól
Heverők:49.900 Ft-tól
Matracok: 29.900 Ft-tól
Ágykeretek: 19.900 Ft-tól
Komódok: 24.900 Ft-tól
Ágyrácsok: 8.900 Ft-tól

Gondoljunk csak bele abba, hogy optimális esetben naponta mintegy 8 órát töltünk alvással, pihenéssel.

Ezen időt, amit szervezetünknek adunk a pihenésre, vajon olyan közegben: ágyakon, fekhelyeken töltjük-e ami lehetővé teszi a maximális regenerációt, feltöltődést szervezetünk számára?

Mondjuk ki: GYAKRAN NEM és talán fáradtabban kelünk fel reggel, mint ahogyan este lefeküdtünk.

A MATRACDISCONT olyan megoldásokat kínál ezekre a problémákra, melyek maximálisan hozzájárulnak a teljes, 100 %-os pihenés eléréséhez. MINDEZEK DISZKONT ÁRAKON!

Az üzletben megtalálható ezen termékek széles palettája, valamint lehetőség van arra, hogy ezt a vásárlók megnézzék, illetve ki is próbálják.

A termékek között megjelennek a matracok: szivacs-, vákuum-, illetve memory foam – kivitelben, kókusz-, latex-, illetve ezek számos kombinációjaként puhább, illetve keményebb változatokban is.

Mindezeket széles huzat-választékkal kínáljuk: az egyszerűbbtől egészen a vízlepergető, légáteresztő, ezüstszállal szőtt, magasabb igényeknek megfelelő huzatokig.

Továbbá fenyő-, illetve egyéb fából készült ágykeretek, egyszemélyes, valamint dupla méretű változatokban is megtalálhatók a MATRACDOSCONT kínálatában.

Pamut, illetve gyapjú ágynemű-garnitúrák, takarók, párnák, derékaljak, mintás takarók, ágytakarók illetve ágyneműhuzatok nagy választékát forgalmazza cégünk.

Kanapéink, kanapé-ágyaink, heverőink és franciaágyaink egyszerre szolgálják nappali pihenésünket, és kényelmes éjszakai alvásunkat, a komódok pedig remekül illeszkednek szobánk egyéb berendezéseihez.

Kérem, tekintse meg üzletünket személyesen, Tatabányán a Népház utca 11/ B szám alatt!

kapcsolat