Városlista
2021. január 25, hétfő - Pál

Hírek

2020. Február 06. 00:00, csütörtök | Helyi

Malibu Run

 Malibu Run

A Malibu Run egy kifejezetten párok számára kialakított akadályfutó verseny, ahol egy társsal szó szerint összekötve kell legyűrni a megadott útvonalon felállított akadályokat.

Teljesen mindegy, hogy szerelmes párokról, kollégákról, barátokról, vagy csupán ismerősökről van szó, a lényeg, hogy együtt teljesítsék a kialakított feladatokat.
A távot minden pár képességéhez és felkészültségéhez mért tempóban kell, hogy teljesítse, egymást segítve, támogatva. Az egyes feladatok kihagyása nem von büntetést maga után, a verseny lényege az aktív kikapcsolódás, az ismerkedés és szórakozás.
Célunk egy a saját jólétéért és jövőjéért felelős állandó közösség létrehozása.

Verseny Információ:

💪 RUSH 💪 Ezt a kategóriát azoknak alakítottuk ki, akik szeretnének részt venni versenyünkön, de először egy rövidebb távon szeretnék magukat próbára tenni. Nemcsak a hosszon, de az akadályok számán is kurtítunk, hogy egy kis ízelítőt kapjatok abból, ami a teljes távon várna rátok. A korábbi évekhez hasonlóan, most is az az elsődleges szempont számunkra, hogy egy új élményt nyújtsunk nektek és jól érezzétek magatokat. Mottó: "Minden út egyetlen lépéssel kezdődik!"

- Táv: 3-4 kilométer - Szint: Enyhe szint különbség - Akadályok: +- 10 akadály - Az akadályok kihagyása továbbra sem von büntetést maga után - Ezen a távon indulók is ugyanúgy jogosultak a versenyünk egyedi pólójára ,érmekre és bilincsekre is. - Ajánlás: Mindazoknak, akik kíváncsiak versenyünkre, de kevésbé edzettek vagy sokallják a hosszabb távot.

💪 BRAVE 💪 Ezt a kategóriát azoknak alakítottuk ki, akiknek van már hasonló versenyen szerzett tapasztalata, nem ismeretlen számára a terepfutás. Aki ezen a távon indul, az nagyobb kihívásra, több akadályra és hosszabb távra vágyik. Mottó: "A legfontosabb, amit a győzelemből megtanulhatunk, hogy képesek vagyunk rá."

- Táv: 7-8 kilométer - Szint: a RUSH távénál több szintkülönbség, hosszabb emelkedők - Akadályok: +- 20 akadály - Akadályok kihagyása: Az akadályok kihagyása, nem teljesítése esetén a büntetés 10 db felülés / guggolás / fekvőtámasz (választható). A BRAVE távon indulók is jogosultak a versenyünk egyedi pólójára, érmekre és bilincsekre is. Rakjatok rá a RUSH-ra egy lapáttal, és tegyétek próbára magatokat a hosszabb távon is.

Időpont: Tatabánya - 2020. május 09.
A regisztráció zárása: 2020.03.31


Elérhetőségeink:
Honlap: www.maliburun.hu
Nevezés: http://www.maliburun.hu/?post_type=ulpb_post&p=154 facebook Esemény: https://www.facebook.com/events/316595398967124

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 12. 08:42, kedd | Helyi

A világ vezető autógyártói ismét a Bridgestone-t választották 2020-ban

A Bridgestone EMIA több mint 80 új gyári elsőszerelést (OE) biztosított 13 autógyártó számára több mint 30 járműtípushoz.

2020. December 18. 08:49, péntek | Helyi

Jogpontok - Sajtótájékoztató

2020. December 02. 14:46, szerda | Helyi

A Bridgestone Tatabánya adományokkal támogatta a helyi szociális intézmények járvány elleni védekezését

A Bridgestone Tatabánya Kft. a járvány elleni védekezést elősegítő eszközökkel támogatott több Komárom-Esztergom megyében tevékenykedő szociális intézményt.

2020. Október 28. 09:30, szerda | Helyi

A Bridgestone új motorabroncsai magasabb szintekre emelik a motorozást

A Bridgestone bejelentette a sport-túra motorok kategóriájának új, meghatározó abroncsát, a Battlax Sport Touring T32-t és T32 GT-t.