Városlista
2020. augusztus 6, csütörtök - Berta

Hírek

2020. Február 06. 00:00, csütörtök | Helyi

Malibu Run

 Malibu Run

A Malibu Run egy kifejezetten párok számára kialakított akadályfutó verseny, ahol egy társsal szó szerint összekötve kell legyűrni a megadott útvonalon felállított akadályokat.

Teljesen mindegy, hogy szerelmes párokról, kollégákról, barátokról, vagy csupán ismerősökről van szó, a lényeg, hogy együtt teljesítsék a kialakított feladatokat.
A távot minden pár képességéhez és felkészültségéhez mért tempóban kell, hogy teljesítse, egymást segítve, támogatva. Az egyes feladatok kihagyása nem von büntetést maga után, a verseny lényege az aktív kikapcsolódás, az ismerkedés és szórakozás.
Célunk egy a saját jólétéért és jövőjéért felelős állandó közösség létrehozása.

Verseny Információ:

💪 RUSH 💪 Ezt a kategóriát azoknak alakítottuk ki, akik szeretnének részt venni versenyünkön, de először egy rövidebb távon szeretnék magukat próbára tenni. Nemcsak a hosszon, de az akadályok számán is kurtítunk, hogy egy kis ízelítőt kapjatok abból, ami a teljes távon várna rátok. A korábbi évekhez hasonlóan, most is az az elsődleges szempont számunkra, hogy egy új élményt nyújtsunk nektek és jól érezzétek magatokat. Mottó: "Minden út egyetlen lépéssel kezdődik!"

- Táv: 3-4 kilométer - Szint: Enyhe szint különbség - Akadályok: +- 10 akadály - Az akadályok kihagyása továbbra sem von büntetést maga után - Ezen a távon indulók is ugyanúgy jogosultak a versenyünk egyedi pólójára ,érmekre és bilincsekre is. - Ajánlás: Mindazoknak, akik kíváncsiak versenyünkre, de kevésbé edzettek vagy sokallják a hosszabb távot.

💪 BRAVE 💪 Ezt a kategóriát azoknak alakítottuk ki, akiknek van már hasonló versenyen szerzett tapasztalata, nem ismeretlen számára a terepfutás. Aki ezen a távon indul, az nagyobb kihívásra, több akadályra és hosszabb távra vágyik. Mottó: "A legfontosabb, amit a győzelemből megtanulhatunk, hogy képesek vagyunk rá."

- Táv: 7-8 kilométer - Szint: a RUSH távénál több szintkülönbség, hosszabb emelkedők - Akadályok: +- 20 akadály - Akadályok kihagyása: Az akadályok kihagyása, nem teljesítése esetén a büntetés 10 db felülés / guggolás / fekvőtámasz (választható). A BRAVE távon indulók is jogosultak a versenyünk egyedi pólójára, érmekre és bilincsekre is. Rakjatok rá a RUSH-ra egy lapáttal, és tegyétek próbára magatokat a hosszabb távon is.

Időpont: Tatabánya - 2020. május 09.
A regisztráció zárása: 2020.03.31


Elérhetőségeink:
Honlap: www.maliburun.hu
Nevezés: http://www.maliburun.hu/?post_type=ulpb_post&p=154 facebook Esemény: https://www.facebook.com/events/316595398967124

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 31. 11:47, péntek | Helyi

Az autós nyaralás az idei sláger

A felnőtt lakosság kétharmada határozott úgy, hogy idén sem hagyja ki a nyaralást, 96%-uk pedig autóval szándékozik eljutni úti céljához.

2020. Július 07. 14:47, kedd | Helyi

25 éves lett a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság

2020. Június 29. 14:16, hétfő | Helyi

Gyalogátkelőket tettek biztonságosabbá a Bridgestone önkéntesei

Tatabánya 5 kiemelten veszélyes gyalogátkelőhelyét tette biztonságosabbá figyelemfelkeltő piktogramokat felfestésével a Bridgestone és Tatabánya Város Önkormányzata.