Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2014. November 25. 08:29, kedd | Helyi sport

U14 Eduarda Godála emléktorna Topolcsány

 U14 Eduarda Godála emléktorna Topolcsány

Immáron negyedik alkalommal került megrendezésre november 23-án a szlovákiai Topolcsányban az Eduarda Godala emléktorna.

A kupára négy szlovák csapat mellet a Kodály Zoltán Általános Iskola 8. osztályos fiú kézilabda gárdája is meghívást kapott.

Az első mérkőzésünkön a Zlin kiválóságai ellen, nagyszerűen szerepeltünk. Támadásban és védekezésben is a szokásos összeszedett játékukat hoztás a fiúk és sok cserével helyenként sziporkázó játékkal magabiztos 35:19 arányú győzelmet arattak. Góllövők: Barabás Zsolt 2, Farkas Bence 9, Székely Mátyás 1, Horváth Milán 6, Papp Domonkos 6, Kamocsai Bendegúz 2, Gyurmánczi Ádám 6 Nagy Mihály 3.

A második mérkőzésen a Pozsony SKP csapata ellen sem tört meg a gárda lendülete, harcos masszív védekezés mellet ötletes támadó játékkal 30:16 arányban sikerült győzni. Góllövők: Barabás Zsolt 4, Farkas Bence 1, Horváth Milán 7, Papp Domonkos 4, Rozmann Péter 2, Kádár Kevin 1, Kamocsai Bendegúz 3, Gyurmánczi Ádám 6, Nagy Mihály 2.

Nagy várakozással indultunk neki a Stupava elleni utolsó előtti mérkőzésünknek, hiszen ha ezt az összecsapást is sikerül megnyerni, akkor a csapat - a körbeveréseknek köszönhetően - az utolsó mérkőzés eredményétől függetlenül az első helyen végez. A nagy tét sajnos ezúttal rányomta a bélyegét a játékra. Már az első félidőben is sok ziccer kimaradt, és védekezésben is gyengén muzsikált a gárda. Kívülről úgy tűnt, hogy a húzó embereink ezúttal nem tudják a tőlük megszokott színvonalat produkálni, és mintha fejben is kicsit elfáradt volna a csapat. A bizonytalanságokat a szlovák csapat nagyszerűen kihasználva egy szoros mérkőzésen a végén végleg ellépve megérdemelten 19:23 arányban győzött. Góllövők: Barabás Zsolt 3, Farkas Bence 2, Horváth Milán 7, Papp Domonkos 5, Kamocsai Bendegúz 1, Gyurmánczi Ádám 1

Az utolsó mérkőzésünk előtt volt tehát mit helyre rakni a fejekben Horváth Árpád edzőnek, és az első félidőben egy foggal körömmel harcoló hazai csapat ellen, összeszedettebb játékkal pár gólos előnyre sikerült szert tenni. A félidő végén egy teljesen ártalmatlan szituációban aztán piros lappal végleg kiállították az egész torna alatt jól és nagy kedvel játszó átlövőnket. A Kodályos srácok ennek ellenére nem zuhantak össze, a második félidőben is tisztességesen helytállva végül is 19:18 arányban kaptak ki. Góllövők: Barabás Zsolt 1, Farkas Bence 1, Székely Mátyás 2, Horváth Milán 3, Papp Domonkos 5, Kamocsai Bendegúz 2, Gyurmánczi Ádám 3, Hornyák Vendel 1

Ezzel csapatunk a harmadik helyet szerezte meg a rangos tornán, és Horváth Milánnak külön gratulálunk a gólkirály címéhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 12:00, hétfő | Sport

Kosárlabda

3x3-as olimpiai selejtezőtorna - Magyarország - Csehország

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon