Városlista
2020. október 25, vasárnap - Bianka

Hírek

2020. Július 07. 14:47, kedd | Helyi

25 éves lett a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság

25 éves lett a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság

A GINOP 5.1.3-16-2017–00176 azonosítószámú, 57,88 millió forintos európai uniós, vissza nem térítendő támogatás segítségével sikeresen megvalósult projekt céljainak megfelelően az alacsony iskolai végzettségű és alacsony általános kompetenciákkal rendelkezők számára folyamatos továbbképzési, művelődési lehetőséget biztosítunk a térségben.

Ennek megfelelően kijelenthetjük, hogy a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság 25 évnyi kulturális munkája során felhalmozott szellemi tudást, szakmai tapasztalatot a lehető legszélesebb körben kívánjuk kamatoztatni. Tata és környékének teljes lakosságát igyekszünk informálni, ismeretekhez juttatni közművelődési feladataink ellátásával, alapfokú számítógép-kezelői tanfolyamot, valamint angol és német nyelvű tanfolyamokat biztosítunk. Programjaink alkalmával természetvédelmi értékeinket bemutató programsorozatot és a történelmi előadásokat szervezünk, vallás-, irodalom- és művészettörténet, környezetvédelem, falusi turizmus, biogazdálkodás, klímavédelem, fenntarthatóság és számos más témakörben. A járási hivatalok foglalkoztatási osztályain álláskeresők tájékoztatását és munkába állásuk teljes körű segítését végezzük. A Komárom-Esztergom Megyei Éghajlat-változási platform és a Komárom-Esztergomi Virtuális Erőmű Program csatlakozott tagjaként a klímavédelem és környezettudatosság területén is tevékenykedünk.

Hisszük, hogy az általunk felvállalt oktató, képző, ismeretterjesztő és közösségfejlesztő összetett munkánkkal névadónk méltó szellemi utódjává tesszük népfőiskolánkat.

További információkért keressen minket:www.mznt.hu; e-mail: info@mznt.hu; telefon: +3630/2902062.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 09:22, szerda | Helyi

Szerető gazdára találtak a magukra maradt tatabányai menhelyi kutyák

Sikeres volt a Bridgestone és a helyi állatotthon örökbefogadást támogató közös akciója

2020. Október 08. 14:29, csütörtök | Helyi

Most mindenki segíthet, hogy égig érjen a bátorság

Adománygyűjtést indít a Bátor Tábor

2020. Október 06. 11:38, kedd | Helyi

Az autósok egyre nagyobb aránya tér át a négy évszakos gumiabroncsra

A Bridgestone szakértői szerint 2020-ban a járványhelyzet alatt kevesebbet autózók abroncshasználati szokásainak megváltozása is növeli a négy évszakos gumiabroncsok iránt évek óta bővülő hazai keresletet.

2020. Szeptember 17. 09:32, csütörtök | Helyi

Hátrányos helyzetű gyerekeknek épült Tatabánya legújabb játszótere

Új játszóteret vehettek birtokba a főleg hátrányos helyzetű családok lakta tatabányai Hatos telep legfiatalabb lakói szeptember 15-én.