Városlista
2020. február 24, hétfő - Mátyás

Hírek

2011. Szeptember 05. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

3,5 kiló, 50 centi: Janics Natasa már babázik

3,5 kiló, 50 centi: Janics Natasa már babázik

Pénteken egészséges kislánynak adott életet Dusev-Janics Natasa. A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó elhunyt édesapja, Milan Janic emlékére kislányának a Milana nevet adta.

 A büszke anyuka több mint tizenhat órás vajúdás után hozta világra kislányát. A 3,5 kilós, 50 centis baba születésénél mindvégig jelen volt édesapja, az egykori olimpiai bronzérmes Adrian Dusev is. Janics Natasa várhatóan jövő hét kedden hagyja el a hódmezővásárhelyi klinikát. A kórházban dolgozik egyik barátnője szülész-nőgyógyászként, ezért választotta a legendás sportoló ezt az intézményt.

Natasa a szülés után ismét edzésbe kezd, korábban azt nyilatkozta, hogy mindenképpen szeretne ott lenni a jövő évi londoni olimpián. Amennyiben a kisbaba körüli teendők engedik, Natasának nem lesz nehéz visszarázódnia az edzések világába, hiszen terhessége alatt végig sportolt, még hét hónaposan is hajóba ült.

Szegeden egyébként nem ez az egyetlen kajakos örömhír: csütörtökön ismét apa lett Gyökös Lajos, akinek kislánya a Zorka keresztnevet kapta.

STOP

Címkék: janics natasa

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 24. 15:00, hétfő | Bulvár

Nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl a SZIN-en

Nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl a nyári fesztiválszezon egyik záróeseményén, a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.

2020. Február 24. 09:01, hétfő | Bulvár

Lovas Rozi: A baba jött, amikor jönnie kellett, mi pedig tárt karokkal várjuk

Így élik meg első terhességüket a GLAMOUR Women of the Year kismamái.

2020. Február 24. 07:09, hétfő | Bulvár

Elkészül a Jóbarátok egy külön epizódja a régi sztárokkal

Egy epizód erejéig újra összeáll a Jóbarátok régi sztárszereposztása. A 15 éve befejeződött népszerű sorozat új részét a májusban induló HBO Max streamingszolgáltató rendelte meg.

2020. Február 23. 10:34, vasárnap | Bulvár

Négy produkció már A Dal 2020 döntőjében

Négy produkció jutott a március 7-i döntőbe A Dal 2020 szombati első elődöntőjéből: