Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2012. Március 23. 09:43, péntek | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

A 90 éves Györgyina néni

A 90 éves Györgyina néni

Dr. Kancz Csaba alpolgármesterrel együtt lepte meg a Kanadában élő fia, Székely Lászlóné Györgyina nénit 90. születésnapján.

A szépkorú a kilencvenes évektől a Sárberki lakótelepen él, ahol szomszédságában lakik lánya és unokája, akik minden nap gondoskodnak róla.
Az ünnepelt ellátja magát, szeret sütni, főzni és takarosan rendben tartja otthonát is. Nagyon elégedett a lakóközösséggel, a szomszédokkal, akik szintén meglepték a születésnapján. Györgyina néni negyvenhat évig élt szeretetben híd-tervező férjével Győrben. Az ünneplő család az alpolgármesterrel hamar megtalálta a közös hangot, sokat beszélgettek a tatabányai felújításokról, a megyeszékhelyen az elmúlt évtizedekben történt és folyamatosan történő változásokról. Szóba került az is, hogy mind Györgyina néni, mind kedves férje sokat kerékpároztak, még a munkahelyre is kétkerekűvel mentek télen-nyáron. Az ünnepelt a három gyermek mellett hét unokával is büszkélkedhet, és a családban van egy kis dédunoka is. Dr. Kancz Csaba szeretetteljes és meghitt családot ismert meg és nagy örömét fejezte ki Györgyina néninek a találkozásért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya