Városlista
2024. május 30, csütörtök - Zsanett, Janka

Hírek

2023. December 19. 06:00, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

A Kanári-szigeteken fogták el a rendőrök az Újbudán késelő férfit

A Kanári-szigeteken fogták el a rendőrök az Újbudán késelő férfit

A Kanári-szigeteken fogták el a rendőrök azt a 41 éves férfit, aki közös italozás után szombaton egy újbudai lakásban mellkason szúrta ismerősét, életveszélyes sérüléseket okozva neki

- közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.

A tájékoztatás szerint az emberölés kísérlete miatt körözött férfi után hajtóvadászat indult, és a nyomozóknak sikerült is felvenni vele telefonon a kapcsolatot. A gyanúsított ekkor még azt mondta, hogy a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtéren feladja magát, ám inkább elmenekült a hatóságok elől.

A rendőrök nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak ellene, és Budapestről Zürichen át a Kanári-szigeteikig követték a férfi digitális nyomait.

A gyanúsítottat végül a spanyol hatóságok a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak közreműködésével hétfő délután, repülőgépe leszállását követően Gran Canarián fogták el - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 14:00, kedd | Kék hírek

Kiásta az iszapot a saját területén, megsértette a hulladékgazdálkodás rendjét

Egy 65 éves ercsi lakos 2023 májusában az egyik zánkai, közvetlen Balaton-parti ingatlanon engedély nélkül gépi földmunkavégzést folytatott.

2024. Május 28. 10:32, kedd | Kék hírek

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2024. Május 28. 08:06, kedd | Kék hírek

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták az utolsó áldozat holttestét

Verőce térségében találták meg hétfőn a település közelében több mint egy hete történt hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét

2024. Május 26. 09:06, vasárnap | Kék hírek

Főügyészség: szülei után egy rendőrt is meg akart ölni a pénteken elfogott férfi

Elfogásakor a vele szemben intézkedő rendőrt is meg akarta ölni az a férfi, aki május 24-dikét megelőző napokban megölte idős szüleit Budapesten, IV. kerületi lakásukban