Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Október 24. 13:17, csütörtök | Helyi

A Peron Music Tehetségkutatóval Budapestre

A Peron Music Tehetségkutatóval Budapestre

A Peron Music Alapítvány partnereivel, az Udvarhelyi Fiatal Fórummal, a Nemzeti Művelődési Intézettel és Székelyudvarhely Városával idén másodjára rendezi meg a Peron Tehetségkutató Fesztivált Székelyföldön

A rock, metal és alternatív zenét alkotó, játszó zenekaroknak november5-iglehet jelentkezni. A döntőre 2013. november 23-án, szombaton kerül sor Székelyudvarhelyen, a Siculus Ifjúsági Ház, UFF nagyterem színpadán.

A jelentkezés kizárólag elektronikus úton történhet, a Peron Music Alapítvány facebook oldalán található online regisztrációs űrlap értelemszerű kitöltésével.
A tehetségkutatásban rendkívül nagy hagyományokkal rendelkező tatabányai Peron Music Alapítvány azon előadókat várja, akik fontosnak tekintik saját élő zenei alkotásaikat, azok megmérettetését, bemutatását. Azon zenekarok, amelyek a jelentkezéssel bejuthatnak a novemberi döntőre nemcsak a közönség, hanem zsűri előtt is játszanak.
A zsűri tagjai anyaországi és székelyföldi zenei tekintélyek lesznek. A döntőre 14 együttes kaphat meghívást, ahol két szerzemény zsűri és közönség előtti bemutatása lehetséges. A zsűri a kreativitás és egyéni törekvések mellett a pontosságra, a zenére, a dalszövegre figyel. Ezen kívül a zenekarok minden zsűritaggal külön megbeszélhetik a produkció előnyeit. A legmagasabb pontszámot elérő előadók díjazásban részesülnek, a legjobb csapat a budapesti 2014. évi Hangfoglalás Magyarország döntőre juthat be, ahol az 1 millió Ft értékű technikai fődíjért indulnak a zenekarok. Mint ismeretes a tavalyi döntőt az Elendil zenekar nyerte. A székelyföldi Peron Music Tehetségkutató minden zenekarának egy daláról film készül, amely a Youtube-ra kerül.

Online regisztráció: itt

Információ:

http://www.uff.ro/

levélben: info@peronmusic.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya