Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Szeptember 08. 00:00, vasárnap | Helyi

A Rajnai Labdarúgó Szövetség delegációját fogadták megyénk vezetői

A Rajnai Labdarúgó Szövetség delegációját fogadták megyénk vezetői

A német Rajnai Labdarúgó Szövetség vezetői és a vele szoros partneri viszonyban lévő Fritz Walter Alapítvány delegációja látogatott megyénkbe a hétvégén.

Az alapítvány vezetőit 8 fő gyermek is elkísérte, nekik különböző gyerekprogramokat (Visegrád bobozás, kispályás torna) szervezett az igazgatóság. A vezetők két első osztályú mérkőzést is megnéztek, szombaton a Mol Fehérvár-Kisvárda mérkőzésen tették tiszteletüket, ahol találkoztak a Videoton volt UEFA kupadöntős csapatának tagjaival Horváth Gáborral, Szabó Józseffel és Csongrádi Ferenccel. A találkozó után a Vidi múzeumot is megtekintette Walter Desch elnök úr által vezetett német delegáció.

Vasárnap esztergomi városnézés szerepelt a programban, majd a vezetők a Ferencváros-Diósgyőr első osztályú találkozót nézték meg. A mérkőzés után a stadionban találkoztak Kubatov Gábor FTC elnökkel valamint Hajnal Tamás sportigazgatóval, aki ismert volt a németek előtt, hiszen sok évet futballozott Németországban. A gyerekek ez idő alatt az NB II-es Dorogi FC –Haladás mérkőzést tekintették meg a Buzánszky stadionban. A német és magyar vezetők átbeszélték az elmúlt évek tapasztalatait valamint a jövőbeli programokról is egyeztettek. A következő találkozóra idén októberben kerül sor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya