Városlista
2020. január 26, vasárnap - Vanda

Hírek

2011. Augusztus 12. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Havassy Anna Katalin

A Retroton megy tovább!

A Retroton megy tovább!

A nyárból már megyünk kifele, lassan az iskolakezdés is elérkezik. A Retroton együttes azonban még nem gondol az őszre. Most hétvégén Lébénybe tartanak, ahol a falunap keretében lépnek fel.

A Neoton dalokból, a jókedvből és a profizmusból most sem lesz hiány!

Számos fellépésen van már túl a Retroton duó, s amerre jártak, sikert arattak, a közönség örömmel fogadta őket. Nincs is ezen mit csodálkozni, hiszen a Fekete Tímea, Barabás Miklós páros érti a módját annak, miként állítsa maga mellé a közönséget. Ehhez az egyik tényező már kezdetekkor megvolt, hiszen örökké vidám és kedves személyiségük nem most alakult ki. Mind a ketten képzett énekesek, s közös kedvencük a Neoton Família. Dalaik többsége is a nagy legenda repertoárjából kerül ki s ezzel a szokással nem is szeretnének szakítani. Mind a ketten tisztelik és szeretik Csepregi Éváékat, s a „retronosított” slágerekkel hirdetik: örök érvényű dalokról van szó akkor, amikor felcsendül a 220 felett, a Don Qujite és Monte Carlo.

Ám a duó egyre több alkalommal örvendezteti meg a közönséget nem csak Neoton dalokkal. A saját szerzemény Hajnali szél nagyon népszerű a rajongók körében, ahogy a Sway is, amelynek magyar szövegét Miklós írta. Aki szereti az igazán temperamentumos latin dalokat, biztosan örömmel fogadja majd a nótát. Az új kedvenc pedig vélhetően a Létray Ákos-Zséda nevével fémjelzett Valahol, amelyet szintén felvett a repertoárjába a Retroton.

- Nem győzzük hangsúlyozni: nagyon szeretjük ezeket a dalokat, éppen ezért szívügyünk, hogy az eredeti minőséget megőrizve „retrotonizáljuk” őket. Azaz egy kicsit a saját képünkre formáljuk őket. Ezek a feldolgozások pedig nem születhetnének meg jó barátunk és szuper hangmérnökünk, Gyuricza „Freddy” Ferenc nélkül! - mesélte Timi és Miki.

Aki szeretné a duót hallani és látni, az legközelebb a hétvégén, szombaton 17.40-kor teheti meg, Lébényben, a falunapon. Az énekesek megígérték: a legjobb dalaikkal készülnek!

 

Címkék: Retroton

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 25. 08:26, szombat | Bulvár

Készül a Marvel Kapitány folytatása

Hivatalosan is elkezdődtek a nagysikerű Marvel Kapitány című szuperhősfilm folytatásának munkálatai.

2020. Január 25. 07:11, szombat | Bulvár

Tisztátalan pénzek miatt perel A Wall Street farkasa csaló brókere

A csalásért elítélt egykori amerikai tőzsdeügynök, Jordan Belfort beperelte a Red Granite Pictures filmstúdiót, amiért az úgymond tisztátalan forrásból származó pénzből finanszírozta a róla szóló nagysikerű filmet,

2020. Január 24. 17:05, péntek | Bulvár

A Grammy-jelölések körüli szabálytalanságokról beszélt az amerikai lemezakadémia felfüggesztett elnöke

A Grammy-jelölések körüli súlyos szabálytalanságokról beszélt csütörtök reggel egy amerikai televíziós műsorában Deborah Dugan, az amerikai lemezakadémia felfüggesztett elnöke,

2020. Január 24. 07:24, péntek | Bulvár

Visszakapta ellopott hegedűjét Lajkó Félix

Visszakapta több mint két hónappal ezelőtt ellopott értékes hegedűjét Lajkó Félix hegedűművész csütörtökön Újvidéken.