Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2011. Augusztus 12. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Havassy Anna Katalin

A Retroton megy tovább!

A Retroton megy tovább!

A nyárból már megyünk kifele, lassan az iskolakezdés is elérkezik. A Retroton együttes azonban még nem gondol az őszre. Most hétvégén Lébénybe tartanak, ahol a falunap keretében lépnek fel.

A Neoton dalokból, a jókedvből és a profizmusból most sem lesz hiány!

Számos fellépésen van már túl a Retroton duó, s amerre jártak, sikert arattak, a közönség örömmel fogadta őket. Nincs is ezen mit csodálkozni, hiszen a Fekete Tímea, Barabás Miklós páros érti a módját annak, miként állítsa maga mellé a közönséget. Ehhez az egyik tényező már kezdetekkor megvolt, hiszen örökké vidám és kedves személyiségük nem most alakult ki. Mind a ketten képzett énekesek, s közös kedvencük a Neoton Família. Dalaik többsége is a nagy legenda repertoárjából kerül ki s ezzel a szokással nem is szeretnének szakítani. Mind a ketten tisztelik és szeretik Csepregi Éváékat, s a „retronosított” slágerekkel hirdetik: örök érvényű dalokról van szó akkor, amikor felcsendül a 220 felett, a Don Qujite és Monte Carlo.

Ám a duó egyre több alkalommal örvendezteti meg a közönséget nem csak Neoton dalokkal. A saját szerzemény Hajnali szél nagyon népszerű a rajongók körében, ahogy a Sway is, amelynek magyar szövegét Miklós írta. Aki szereti az igazán temperamentumos latin dalokat, biztosan örömmel fogadja majd a nótát. Az új kedvenc pedig vélhetően a Létray Ákos-Zséda nevével fémjelzett Valahol, amelyet szintén felvett a repertoárjába a Retroton.

- Nem győzzük hangsúlyozni: nagyon szeretjük ezeket a dalokat, éppen ezért szívügyünk, hogy az eredeti minőséget megőrizve „retrotonizáljuk” őket. Azaz egy kicsit a saját képünkre formáljuk őket. Ezek a feldolgozások pedig nem születhetnének meg jó barátunk és szuper hangmérnökünk, Gyuricza „Freddy” Ferenc nélkül! - mesélte Timi és Miki.

Aki szeretné a duót hallani és látni, az legközelebb a hétvégén, szombaton 17.40-kor teheti meg, Lébényben, a falunapon. Az énekesek megígérték: a legjobb dalaikkal készülnek!

 

Címkék: Retroton

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

2020. Július 08. 07:08, szerda | Bulvár

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében - írja a The Hollywood Reporter.

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.