Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2015. Március 10. 10:04, kedd | Helyi sport

A TSC ökölvívó szakosztálya a ranglista 9. helyén

A TSC ökölvívó szakosztálya a ranglista 9. helyén

Jubiláló évet zárt a Tatabányai Sport Club Ökölvívó szakosztálya 2014-ben ugyanis ebben az évben ünnepelhette fennállásának 75. évét

Az 1939-ben Takács György által alapított szakosztály háromnegyed évszázados fennállása alatt számos sikert könyvelhet el magának mind nemzetközi mind országos szinten egyaránt. A versenyzők a tavalyi évben nemcsak nagyszerű nemzetközi és országos sikerekkel büszkélkedhetnek ahol is csapatunk tagjainak sikerült magyar bajnok és magyar bajnoki helyezéseket, valamint Tar Sándor személyében Európa bajnoki bronzérmet szerezni, hanem kis városunkban hazai és nemzetközi verseny megrendezésével is sikerült méltóvá tenni ezt a tiszteletre méltó jubileumot.
A versenyzők eredményeinek köszönhetően az országos ranglistán 143 boksz klub közül a 9. helyen sikerült szerepelni a TSC ökölvívó szakosztályának.
A további eredmények reményében a közelmúltban Székesfehérvárra utazott a csapat, ahol a régiós bajnokságon 11 versenyzővel jelent meg a TSC csapata. A versenyzők szereplésének köszönhetően a legjobb csapat címet és a vele járó kupát sikerült elnyerni.
A versenyen résztvevő versenyzők: Páter Alex, Horváth Ádám, Bihari Ármándó, Rigó Sándor, Sipos János, Dér József, Vörös Róbert, Mészáros Zoltán, Mága Richárd, Belán Zsolt, Szabó Bence.
Felkészítő edzők Rózsa András és Kardos József. Új bíróként Csokor Csaba ezen a versenyen debütált és képviselte városunkat.
Tar Sándor jelenleg a válogatottal készül a Litvániában megrendezésre kerülő rangos nemzetközi versenyre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 13:21, péntek | Belföld

Orbán Viktor: Brüsszelben Európa háborúba lépésének előkészítése történik

Ami ma Brüsszelben történik, az hangulati előkészítése Európa háborúba lépésének - jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 24. 13:17, péntek | Életmód

A magyarországi hegyi patakok felét ideiglenes kiszáradás veszélyezteti

A magyarországi hegyi patakok felét veszélyezteti az ideiglenes kiszáradás a HUN-REN Ökológiai Kutatóközpont (HUN-REN ÖK) vizsgálata szerint.

2024. Május 24. 11:36, péntek | PR

Hibátlannak minősítették a Jánosik Kft.-t

Minden év májusában teljes körű átvilágítást végez egy erre szakosodott cég a Jánosik és Társai Kft.-nél. Az idei auditon sem találtak hibát a társaság tevékenységének, szinte mindenre kiterjedő, tüzetes átvizsgálásakor .