Városlista
2019. november 14, csütörtök - Aliz

Hírek

2018. Május 28. 13:34, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Ajándék lakat miatt tudott besurranni a tolvaj

Ajándék lakat miatt tudott besurranni a tolvaj

Fél órán belül elfogták a siklósi rendőrök azt a besurranót, aki a gyanú szerint ellopott 2000 forintot és egy mobiltelefont egy házból. A férfi korábban csak egy kulccsal, maga adott ajándékba egy lakatot a sértettnek.

Egy férfi kért segítséget a rendőröktől vasárnap 21 órakor azért, mert a napközben valaki bement a házába, majd ellopta a mobiltelefonját és 2000 forintját. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy a házát egy lakattal zárta be, amit korábban az egyik falubelijétől kapott ajándékba. A rendőrök fél órán belül felkutatták a 43 éves helybeli férfit, akinek ruházatából előkerült az ellopott mobiltelefon, amelyet lefoglaltak. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét, és azt el elmondta, hogy amikor egy hónappal ezelőtt egy lakatot ajándékozott a sértettnek, csak az egyik kulcsot adta oda, a másikat megtartotta magának, így jutott észrevétlenül a házba.

A gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Siklósi Rendőrkapitányság indított nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 18:01, szerda | Belföld

Az országfásítási program célja Magyarország erdős, fás felületeinek növelése

Magyarország erdős, fás felületeinek erőteljesebb növelése érdekében indította el az Agrárminisztérium az Országfásítási programot - közölte a tárca parlamenti államtitkára szerdán Szolnokon.

2019. November 13. 17:00, szerda | Belföld

Új módszerrel adóztatnák az online cégeket

Bemutatta a digitalizált gazdaság adózási kihívásaira választ adó tervezetét az OECD, a nemzetközi törekvések alapvető célja,

2019. November 13. 16:00, szerda | Belföld

Ipari hasznosulása is van az első magyar műholdnak

Magyarország nemcsak képes önállóan megépíteni egy teljes műholdat, hanem annak ipari hasznosulását is meg tudja találni

2019. November 13. 14:00, szerda | Belföld

Több száz új buszt vásárol húszmilliárd forintért a Volánbusz

Több mint 20 milliárd forint értékben 352 új autóbusz megvásárlásáról kötött szerződést a Volánbusz Zrt. és a Volán Buszpark Kft. – közölte a Volánbusz szerdán az MTI-vel.