Városlista
2021. február 28, vasárnap - Elemér

Hírek

2020. Június 17. 13:02, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Aknába esett kislányhoz siettek a rendőrök

Aknába esett kislányhoz siettek a rendőrök

Egy kölesdi, használaton kívüli vágóhíd területén történt az eset.

Kedden kora este Kölesden egy romos állapotban lévő, használaton kívüli vágóhíd területén egy 13 éves lány alatt kettétört a korhadt zsalufödém, és egy körülbelül öt méter mély ülepítő aknába zuhant – közölte a rendőrség oldalán.

Csipai János zászlós és Kellényi Zsolt zászlós azonnal a helyszínre sietett, ahol a növénnyel erősen benőtt területen megtalálták a vízgyűjtőt. A rendőrök közös erővel az akna nyílása fölé emelték, majd onnan a földre fektették a megrémült kislányt.

A mentőszolgálat helyszínre érkezéséig a sérült lányt a rendőrautóba ültették, ahol elmondta, hogy játszani ment három társával az elhagyatott helyre, amikor a gödörbe zuhant.

Címkék: akna, baleset, kölesd, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 28. 07:00, vasárnap | Belföld

Tisztifőorvos: minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét

Magyarországon ismételten intenzíven felfutó szakaszba került a koronavírus-járvány, ezért az oltások segítségével minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét - mondta az országos tisztifőorvos szombaton.

2021. Február 28. 06:00, vasárnap | Belföld

Szlávik: mindent meg kell tenni azért, hogy minél többen megkapják legalább az első oltást

Meredeken emelkedik az új koronavírus-fertőzöttek száma és ezzel párhuzamosan nőni fog a kórházba kerülők, sőt az intenzív osztályokon kezeltek száma is

2021. Február 28. 05:00, vasárnap | Belföld

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosok, akik hétvégén is oltanak

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosi szolgáltatók, amelyeket szabad- vagy munkaszüneti napon járványügyi feladat ellátására köteleztek - olvasható a kormány honlapján szombaton közzétett közleményből.

2021. Február 27. 17:16, szombat | Belföld

Mélypontra kerültek az albérletárak

Bár éves szinten még bő 10 százalékkal csökkent a januári KSH-ingatlan.com lakbérindex, havi szinten már alig változtak a bérleti díjak, ami pedig arra utal, hogy elérhették a mélypontot.