Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Augusztus 10. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Alázza Arnold a feleségét

Alázza Arnold a feleségét

Egy nem éppen úriemberhez méltó pólóban flangál Arnold Schwarzenegger, aminek felirata megcsalt nejét szidja.

Ha valaki tönkreteszi fékezhetetlen libidójával a tökéletes családi életét, az talán jobban tenné, ha elsüllyedne a bűnbánatban. Vagy legalább nyilvánosan megjátszhatná magát. Arnold Schwarzenegger azonban nem az a megalkuvó típus. Hiába ő a ludas házassága tönkremeneteléért, mégis valamiért késztetést érez még mindig neje megalázásara. A hétvégén egy olyan pólóban biciklizte körbe Los Angelest, amin a Túléltem Mariát felirat állt. Ezt eredetileg Maria Shriver stábja adta Arnie-nak, amikor elbúcsúzott tőlük kormányzói mandátuma lejártakor. Mégpedig azért, mert állítólag az asszony erőltette rá Schwarzira, hogy induljon el másodszorra is Kalifornia vezető posztjáért.

Viszont az egykori Terminátor fogta, és egy tollal átírta a póló alján lévő dátumot 2007-ről - ami a mandátuma kezdő éve volt -, 1977-re, ami a házasságkötésük esztendeje volt. Azt sugallva ezzel, hogy neki kész szenvedés volt azon időszak, amíg Maria férje volt. Annak ellenére, hogy a politikai karrierjét is annak köszönheti, hogy Kennedy-lányt vett el. Nem is beszélve róla, hogy Hollywoodban milyen kapukat nyitott meg előtte a család kapcsolatrendszere. Bár az a viszonyaiból is látszik, hogy ezek számára semmit nem jelentettek.

Címkék: schwarzenegger

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára