Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. November 18. 07:10, péntek | Sport
Forrás: mno.hu/MTI

Alig játszott idén, most visszatér

Alig játszott idén, most visszatér

Jövő szerdán húga, Serena elleni bemutató mérkőzésen Kolumbiában tér vissza a volt világelső Venus Williams, aki szeptember elején autoimmun betegsége miatt visszalépett az amerikai nyílt teniszbajnokságtól.

„Komoly orvosi terápián vagyok túl, változtattam az étrendemen, sok zöldséget fogyasztok. Januárban, Új-Zélandon folytatom a versenysportot, nagy célom a londoni olimpia” – jelentette be a 31 éves sztár, akinél Sjögren-szindrómát állapítottak meg. Ez a kór befolyásolja az energia-háztartást és fáradtságot, valamint ízületi fájdalmakat okoz. A Williams nővérek december 3-án Milánóban is fellépnek egy páros bemutatón az olasz Francesca Schiavone és Flavia Pennetta ellen.

A hét Grand Slam-trófeánál tartó Venus – aki karrierje során 43 tornát nyert – az idén alig játszott: csípősérülés miatt nem állt ki harmadik fordulós meccsére a januári Australian Openen, csak júniusban tért vissza, aztán Wimbledon után kizárólag a US Open első fordulójában lépett pályára.

A sok kihagyás miatt jelenleg csak 103. a világranglistán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.