Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2014. Május 12. 13:15, hétfő | Helyi

Árnyékolókat kapott az óvoda

Árnyékolókat kapott az óvoda

Távvezérlésű árnyékolókat kapott az Alsógallai Óvoda, így a nyári hőségben is zavartalanul játszhatnak az udvaron a gyerekek

Dr. Kancz Csaba alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője megköszönte a szülők és a pedagógusok önzetlen segítségét, hogy a Szülők - Nevelők báljának tombola, illetve báli bevételéből sikerült megvalósítani a fejlesztést.

Az alpolgármester nagyon fontosnak tartja, hogy a város ebben az évben is jelentős összeget, több mint 200 millió forintot fordít intézményeinek felújítására. - Külön öröm számomra, hogy ezeknek a fejlesztéseknek az Alsógallai Óvoda is a nyertese lehet – mondta dr. Kancz Csaba, majd hozzátette: a nyár folyamán az intézmény kerítése is megújul majd, illetve az óvoda épülete mellett lévő funkció nélküli kémény is visszabontásra kerül. Mindezek mellett az óvodafejlesztési program keretében eszközfejlesztésre egymillió forintot kapott az intézmény, ebből 100 négyzetméternyi ütéscsillapítót vásároltak, és 80 darab új székkel is gazdagodott az óvoda. - Kiemelten fontosnak tartom, hogy évről évre fejlődjenek az intézményeink, hiszen a pedagógiai program mellett legalább annyira fontos, hogy megfelelő környezetben tudják fogadni az óvodásokat - hangsúlyozta az alpolgármester, aki még elmondta, hogy az Alsógallai Óvodában jól sikerült a beiratkozás, így a következő évben sem lesz gond az utánpótlással.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya