Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. Április 15. 00:00, szerda | Helyi

Átalánydíjjal elkerülhetők a kiugróan magas távhőszámlák

Átalánydíjjal elkerülhetők a kiugróan magas távhőszámlák

A Tatabányai Szolgáltató Zrt. lakossági fogyasztói április 30-ig választhatják az átalány típusú hődíj-számlázási módot, ahol a fogyasztó döntheti el hogy a fűtés hődíját 8 vagy 12 hónapra elosztva fizesse meg, mindig egyenlő összegben. Az eljárással kézben tarthatók a távfűtés költségei, elkerülhetők a télen jelentkező, magas távhőszámlák - mondta el keddi sajtótájékoztatóján Dr. Sámuel Emese, a társaság kommunikációért felelős igazgatója.

Az átállás megkönnyítése érdekében a www.tszol.hu oldalon a számlázási mód megváltoztatása elektronikusan is kezdeményezhető, az ügyintézés néhány perc alatt elvégezhető. A váltásra való igény természetesen személyesen a Fő téri ügyfélszolgálaton is bejelenthető.

A T-SZOL Zrt az átalány típusú hődíj-számlázási módot választók között 2015-ös akciójában nyereményjátékot hirdetett. Egy szerencsés fogyasztónak jóváírják a 2014-es naptári év legmagasabb távhőszámlájának teljes összegét, mely akár a havi átalánydíj kétszeresét is jelentheti Azok, akik a www.tszol.hu honlapon található elektronikus igénybejelentőt töltik ki, további sorsoláson vesznek részt, melyen egy Samsung Galaxy Ace 4 G357 okostelefont lehet nyerni!

Az átalánydíjas számlázáshoz az elmúlt években csatlakozó ügyfeleket is díjazzák, közülük egy fogyasztó részére két jegyet sorsolnak ki Demjén Ferenc november 21-i koncertjére, a Földi Imre Sportcsarnokba. Az egyenletes hődíj-számlázással csak tatabányai fogyasztási hellyel rendelkező lakossági ügyfelek élhetnek.

Címkék: t-szol tatabánya

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya