Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2015. Február 25. 00:00, szerda | Helyi

ATLÉTIKA

ATLÉTIKA

A nanjingi ifjúsági olimpiai játékokon kiválóan szerepelt TSC-Geoteches atléták felkészülése biztatóan alakul a 2015.évi atlétikai versenyekre

Az első fedett-pályás versenyeken Luterán Petra magasugró már túl van és az eddigi felkészülési versenyeken majd a felnőtt országos bajnokságon kiváló egyéni csúcsokat ért el. Számára a korosztályos országos bajnokság a hét végén február 28-29-én kerül megrendezésre.
Petra jó eséllyel készülhet a nagy megmérettetésre, mert ranglista vezetőként állhat rajthoz.
A másik nanjingi sikerkovács Schmölcz Márk Xavér, eddig csak a súlyokkal birkózott, de két hét múlva már gerelyt vehet a kezébe, az országos téli dobó bajnokság alkalmából.
Xavér felkészülése is sérülésmentesen zajlott, a felmérési eredményei azt mutatják, hogy erőben és gyorsaságban a tavalyi eredményeit magasan túlszárnyalta.
Salamon Zoltán, vezetőedző:
Mindkét versenyző elhivatottan készül a 2015.évi versenyévadra és reméljük, hogy ott folytatják sikersorozatukat, ahol a 2014.évben befejezték.
Petra és Xavér az év során válogatott edzőtáborokban és felméréseken vett részt, ahol sportemberi magatartásukkal és a munkához való hozzáállásukkal egyaránt vívták ki a szakági vezetők és társaik elismerését is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya