Városlista
2020. február 26, szerda - Edina

Hírek

2011. Augusztus 09. 13:58, kedd | Helyi

Augusztus 25-én kezdődik a XVIII. Vértes Expo

Augusztus 25-én kezdődik a XVIII. Vértes Expo

A rendezvény szervezői kedden tartottak sajtótájékoztatót a XVIII. Vértes Expóval kapcsolatban. Hagyomány és megújulás – túl a kamaszkoron. Talán ezek a szavak jellemzik leginkább az idei Vértes Expót.

A határait feszegető, önmagát kereső, a változások követni szándékozó emberhez hasonlatos a régió legnagyobb gazdasági seregszemléje is. Tizennyolc esztendő sok és egyben kevés is. Felnőni, megérni éppen elegendő. A hagyományok megőrzése mellett mindig fontos volt a szervezők számára a megújulás, a modern igények kielégítése is. Ami bevált, megmaradt. Ami kevésbé volt sikeres, azt felváltotta egy másik kezdeményezés. Sok újdonságban bővelkedik az idei expo. Minden eddiginél színesebb színpadi program, az egész vásár területét behálózó nyereményjáték, környezetvédelem, energiatakarékosság, vásári kedvezmények, tartalmas kikapcsolódás a kulcsszavak augusztus utolsó hétvégéjén.
Képünkön: Weisz Tamás vásárigazgató tájékoztatja a sajtó képviselőit.

Szakmai program

25-én, a nyitónapon 11 órakor „Takarékosan az energiával” címmel szakmai napra várjuk az érdeklődőket. A tatabányai Sport Hotel és Étteremben szó lesz a zöld és kék energiagazdaságról, a jövő nyersanyagairól, az intelligens közvilágításról, a hőszigetelésről, de a megújuló energiaforrások hasznosításáról is. A Vértes Expót megnyitja és a szakmai napon köszöntőt mond Bencsik János országgyűlési képviselő, klíma- és energiaügyi államtitkár.

26-án, pénteken 10-12 óráig a KKV szektor kaphat hasznos tanácsokat. Nem csak előadásokat hallgathatnak meg, de személyes konzultációra is lehetőség lesz a sportcsarnok VIP termében. Pályázatok, marketing, hatékony eszközök, az új kor kihívásai szerepelnek a témák között.

Közönségprogramok

Már a megnyitóra drótszamáron érkezik a közönség sportosabb része. A „Tekerj velünk az expóra!” felhívásra már most sokan jelezték részvételi szándékukat. Reményeink szerint a közéleti szereplőkhöz nagy számban csatlakoznak azok, akik ezzel felhívják a figyelmet az egészséges közlekedésre és arra, hogy hamarosan kulturált, biztonságos kerékpárút kötheti össze Tatát és Tatabányát. A távot a kezdők is könnyedén megtehetik a tatabányai városházától a sportcsarnokig – a nyitónapon 9.30 órától.

A további programokról részleteket itt olvashatnak:

http://infotatabanya.hu/program_olvas/permalink:valogatas-a-xviii-vertes-expo-programjaibol-2011-08-25/

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 16. 00:00, vasárnap | Helyi

Szóljon bele Ön is!

2020. Február 15. 00:00, szombat | Helyi

Piaci körkép

Gyógyító méz: melyik fajta mire jó?

2020. Február 14. 08:38, péntek | Helyi

A Valentin nap története

A Bálint-nap, vagy Valentin-nap a szerelmesek napja, ám eredete rendkívül bizonytalan, akárcsak azon keresztény ünnepek sokasága, amelyek valamilyen római kori rítushoz kapcsolódnak

2020. Február 10. 12:33, hétfő | Helyi

Fokozott figyelemmel közlekedjenek erős szélben

Viharos szélre kell számítani az ország több megyéjében.